Sebastian Gibrand, en af Sveriges bedste kokke, viser i sin knivguide, hvordan du bruger de forskellige modeller korrekt, og gennemgår, hvilke råvarer de egner sig til.
Den mindste kniv i samlingen er ofte skrællekniven. Kniven varierer i størrelse fra 6 til 10 cm og har et lige blad med en temmelig lige æg. Selv om skrællekniven er den mindste kniv, kan den bruges til det meste, og den er en favorit hos mange, netop fordi den er handy. Den skarpe spids gør det nemt at håndtere selv de mindste råvarer med stor præcision.
Skrællekniven er rigtigt god at skrælle løg med, da du nemt kan få et godt greb og fjerne den seje skal. Den er også perfekt til at hakke hvidløgsfed med. Til skrælleknivene hører også tournierkniven, som har en afrundet æg. Med den kan du nemt skrælle og skære runde grøntsager og frugter som f.eks. lime og kartofler.
SKRÆLLEKNIVE
Det er ikke ualmindeligt, at en skrællekniv bliver utroligt populær og ofte kommer i brug, når den først er kommet med i samlingen. Især om sommeren er den perfekt til at forberede friske bær som jordbær og stikkelsbær!
For dem, der laver meget vegetarisk mad, er grøntsagshakkeren en rigtig stjerne i knivblokken. Her viser Sebastian Gibrand, hvordan du får mest muligt ud af din kniv.
I Gibrands knivguide deler den professionelle kok Sebastian Gibrand ud af sine bedste knivtips. Her lærer du, hvordan du bruger og vælger en filetkniv.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser