Kurv 0

I 1985 fik Komin Yamada
til opgave at udvikle
verdens bedste køkkenkniv

Det gjorde han så

 

 

I GLOBAL kniven smelter den japansk filosofi, det traditionsrige håndværk og den konstante udvikling sammen til et enkelt, stilistisk udtryk. Det sker i hænderne på de kyndige knivmagere fra Yoshikin, som med dedikation og nøjagtighed fremstiller hver enkelt kniv i hånden. Med enkle, rene linjer, balance og ærlige materialer overfører de deres viden til kniven med respekt for mennesket og de opgaver, som kniven vil møde i sin fremtid.

 

Den japanske kniv

I Japan opfatter man en kniv som en forlængelse af kokkens identitet. Den filosofi er spejlet i en GLOBAL kniv. Kniven er formet i harmoni med hele armen og hånden, og er et redskab, der med sin enkelthed og uhørte skarphed raffinerer køkkenet i et helt liv.

 

Lær mere om den japanske kniv

Mød designeren bag

Den første GLOBAL kniv, der forlod Yoshikin fabrikken i Niigata, ca. 2 timers kørsel nordvest for Tokyo, så dagens lys i 1985. Enkel og uhørt skarp. Verden havde ikke set noget lignende. Og som noget helt nyt var den fremstillet af 100% rustfrit stål fra spids til greb.

 

Mød designeren Komin Yamada 

VI BRUGER COOKIES X