Kurv 0

Det er innovation og
tradition, der gør historien
om GLOBAL knivskarp

 

Den første GLOBAL kniv, der forlod Yoshikin fabrikken i Niigata, ca. 2 timers kørsel nordvest for Tokyo, så dagens lys i 1985. Enkel og uhørt skarp. Verden havde ikke set noget lignende. Og som noget helt nyt var den fremstillet af 100% rustfrit stål fra spids til greb.  

 

Stål i en klasse for sig

Da Yoshikin fabrikken blev etableret i 1954, arbejdede de målrettet med én ting. At udvikle en stållegering til køkkenknive, som havde samme skarphed og hårdhed som de japanske traditionelle knive og sværd, men som var lette at vedligeholde og ikke rustede. Resultatet blev CROMOVA 18 stålet.

Lær mere om CROMOVA 18

 

Balance og havsand

Sandet har altid spillet en central rolle i de japanske karesansui også kaldet zenhaver bestående af tørre landskaber, hvor sandet formes i smukke mønstre som krusninger på vandet. Sandet spiller også en central rolle i GLOBAL kniven nærmere bestremt i grebet. 

Lær mere om havsandet og knivens balance

 

Japansk skarphed

GLOBAL knivene er kendte for deres skarphed. CROMOVA 18 stålets hårdhed sikrer, at knivsæggen fastholder sin kant længere end andre knive. Selve slibningen af æggen er præget af knivmagernes dedikation og nøjagtighed for deres håndværk.  

Lær mere om japansk skarphed

 

VI BRUGER COOKIES X