Kurv 0

JAPANSK SKARPHED OG BALANCE

Japansk skarphed

 I begyndelsen blev hver enkelt GLOBAL kniv slebet i hånden. Det var den eneste måde at opnå optimal skarphed på. Hos Yoshikin findes der i dag syv slibere, hvoraf to er mestre. Det tager fem til ti år at blive uddannet mester. Kun mestrene kan godkende slibningen. Sådan har hierakiet været i tusind år i japansk kniv- og sværdproduktion. I dag arbejder højteknologiske sliberobotter side om side med sliberne, kontinuerligt overvåget af mestrene. Knivens kant er dets vigtigste kvalitet, og her skiller GLOBAL sig markant ud.

Størstedelen af GLOBALs knive er slebet på den ene eller begge sider af bladet. Kanten står, modsat europæiske knive, i en stejl spids vinkel på 15 grader, hvor andre knive som oftes har en affaset vinkel. Den lige kant resulterer i en dramatisk skarpere kniv, der forbliver skarpere længere.

 

GLOBAL Japansk Skarphed Og Balance Slibevinkel 225X110px

GLOBAL knive vs. europæiske knive

Læs videre om havsandet i knivene

 

VI BRUGER COOKIES X