Trancherkniv 21 cm

Art. Nr: SNMH-1121

En forskærerkniv fra Tamahaganes knivserie San Tsubame.

Läs mer

En kokkekniv med et noget lavere og smallere blad. Bruges til at skære tynde skiver kød, altså tranchere, både råt og tilberedt

Om San Tusbame

Bladet i San Tsuame består af en kerne af VG5-stål, som er omsluttet af to lags SUS410-stål. Kernen er hård, samtidig med at det ydre stål er noget blødere. Bladet har et karakteristisk banket udseende, hvor kun den nederste del slibes blank. Det tynde blad er let at slibe og holder skarpheden længe.

Kniven har en god balance og ligger dejligt i hånden. Skaftet er fremstillet i sort Micarta, et materiale af linneddug og specialplast, som presses sammen under højt tryk og høj temperatur til et hårdt, vandbestandigt og hygiejnisk materiale, der egner sig godt til køkkenmiljøer.

Tamahagane
Tsubame
Svart
Rustfrit stål
21 cm

DEL DINE BILLEDER MED GLOBAL-KNIVE

Tag #yesglobalknive så vil dine billeder måske blive vist her.

Relaterede produkter:

Meny

Cookies på siden

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.

Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.

Vis detaljer
F