Kurv 0

GLOBAL De Valg Af Kniv De Tre Knive 300X406px

Valget af knive til forskellige opgaver i køkkenet er ikke en eksakt videnskab. Kniven er en forlængelse af din arm, og sammen vil I lære af hinanden i jeres fælles opgaver. I udforskningen af nye råvarer og køkkener vil I opleve stor glæde og måske også behov for nye knive.

GLOBAL knivsortimentet spænder vidt. Fra den alsidige kokkekniv til højt specialiserede knive til meget specifikke formål. Der er over 30 forskellige knive i kollektionen, og selv ikke den største køkkenentusiast har behov for dem alle. Med de mest essentielle knive vil du kunne klare dig igennem de fleste opgaver med. Jo mere ambitiøst dit køkken bliver, jo større glæde vil du opleve ved at råde over mere specialiserede knive.

De essentielle

Du kan nå rigtig langt i køkkenet med fire-fem forskellige knive. Det er dem, vi kalder for de essentielle. Hvilke knive, der følger trop, afhænger af dine madvaner og dine ambitioner.

Find din essentielle kniv her

Specialisterne

Knive til mere specifikke formål kalder vi for specialisterne. Det er knive med specifikke formål til fx udskæring af kød eller filetering af fisk. Få inspiration til hvilken kniv, der skal være den næste i din knivsamling.

 

 

Knive til kød

Den alsidige kokkekniv har sine begrænsninger. Det viser sig tydeligt, når du arbejder med forskellige former for kød. For at opnå et præcist resultat, når du arbejder med enten råt eller tilberedt kød, skal udskære kød eller skille kød fra ben, er der behov for knive designet specielt til at løse de forskellige opgaver.

GLOBAL Specialisterne 500X500px

Knive til kød

 

Knive til fisk

En fisks skind, ben, hinder og delikate kød stiller særlige krav til den kniv, du arbejder med. Her er det vigtigt med et fleksibelt skæreblad. I GLOBALs sortiment finder du knive, der opfylder mere specifikke formål, når der står fisk på menuen.

GLOBAL Specialisterne Knive Til Fisk 550X550px

Knive til fisk

 

Kniven til tomater

En tomatkniv kan naturligvis anvendes til andet end tomater, men den bærer navnet, fordi det faktisk er en krævende opgave for en kniv at skære gennem tomatskindet. GLOBALs tomatkniv har et knivskarpt skæreblad med små takker, som gør det muligt at skære helt tynde, ensartede skiver i én bevægelse, uden at tomaten mases.

GLOBAL Specialisterne Kniven Til Tomat 550X550px

Kniven til tomater

 

Kniven til ost

Osteknivens skarpe æg i kombination med de karakteristiske udstansninger på siden af bladet forhindrer, at der skabes undertryk, når osten skal skæres. Med GLOBALs ostekniv kan du skære præcist i skiver eller stykker, uden at osten smuldrer eller klæber til kniven. Kniven er forsynet med spidser, der gør det let at servere osten.

GLOBAL Specialisterne Kniven Til Ost 550X550px

Kniven til ost

 

 

Gode råd om at vælge kniv

Der findes mange varianter af de forskellige knive i GLOBALs knivsortiment. Der er flere aspekter, du skal være opmærksom på, før du vælger model.

Læs mere her

VI BRUGER COOKIES X