Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

 

> Bliv inspireret her

 

Kurv 0

Valg af knive

For tusind år siden udviklede japanske smede sværdkunsten for at skabe stærke, skarpe blade til landets samuraier. I dag skaber GLOBAL i forlængelse af samurai-traditionen køkkenredskaber i højeste kvalitet med fokus på ergonomi, brugsegenskaber og design.


Det gør GLOBAL knive og -redskaber populære hos både professionelle og amatørkokke.
GLOBAL har et stort og bredt sortiment med specialknive til ethvert formål.

Global, stilrent, køkken, køkkenknive, tilbehør, skarp, knive, Global NI, Sai, Global SAI, knivsæt,

De 3 essentielle

 - Én til alt slags brød, èn til alt det fine og én til alt det andet -

De 3 Essentielle Broedkniv 150X560px

G-9 Brødkniv, 22 cm

De 3 Essentielle Universalkniv Flex 150X560px

GS-11 Universalkniv, flexibel, 15 cm

De 3 Essentielle Universalkniv 150X560px

GS-1 Universalkniv, 11 cm

> Find dine tre essentielle knive her

 

Skiller Lille Global

DEN HARDCORE

 – Japansk santokukniv til at snitte og hakke grønsager, krydderurter, nødder, fisk og kød –

Hardcore Groentsags Forside 996X222px

G-5 Grøntsagskniv, 18 cm

> Find din professionelle kniv her

 

Skiller Lille Global

SPECIALISTERNE

- Én til fin udskæring af tilberedt fjerkræ og kød, én til filetering af fisk, én til skaldyr, én til hårde og bløde oste og én til den perfekte skive -Specialisten Forskaerer Forside

G-3 Forskærekniv, 21 cm

Specialisten Filet Forside

G-21 Filetkniv, flexibel, 16 cm

Specialisten Slagter Forside

GF-27 Slagterkniv, 16 cm

Specialisten Udbener ForsideGF-40 Udbenerkniv, 15 cm

Specialisten Ost Forside

GS-95 Ostekniven, 10,5 cm

Specialisten Tomat Forside

GS-9R Tomatkniv, 8 cm

Specialisten Skaldyr Forside

GSF-18 Skaldyrskniven, 5 cm 

 

Skiller Lille Global

Granton Skaer 500X400px

 

 

 

 

Grantonskær

Nogle af knivene fra Global har Grantonskær –også kaldet ’luft-skær’. Mønstret er udformet, så råvarerne nemt slipper bladet. Det gør kniven særligt velegnet til at skære kød eller fisk i helt tynde skiver, der ellers har tendens til at klæbe. 

VI BRUGER COOKIES X