Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

 

> Bliv inspireret her

 

Kurv 0

Valg af knive

For tusind år siden udviklede japanske smede sværdkunsten for at skabe stærke, skarpe blade til landets samuraier. I dag skaber GLOBAL i forlængelse af samurai-traditionen køkkenredskaber i højeste kvalitet med fokus på ergonomi, brugsegenskaber og design.


Det gør GLOBAL knive og -redskaber populære hos både professionelle og amatørkokke.
GLOBAL har et stort og bredt sortiment med specialknive til ethvert formål.

De 3 essentielle

 - Én til alt slags brød, èn til alt det fine og én til alt det andet -

De 3 Essentielle Broedkniv 150X560px

G-9 Brødkniv, 22 cm

De 3 Essentielle Universalkniv Flex 150X560px

GS-11 Universalkniv, flexibel, 15 cm

De 3 Essentielle Universalkniv 150X560px

GS-1 Universalkniv, 11 cm

> Find dine tre essentielle knive her

 

Skiller Lille Global

DEN HARDCORE

 – Japansk santokukniv til at snitte og hakke grønsager, krydderurter, nødder, fisk og kød –

Hardcore Groentsags Forside 996X222px

G-5 Grøntsagskniv, 18 cm

> Find din professionelle kniv her

 

Skiller Lille Global

SPECIALISTERNE

- Én til fin udskæring af tilberedt fjerkræ og kød, én til filetering af fisk, én til skaldyr, én til hårde og bløde oste og én til den perfekte skive -Specialisten Forskaerer Forside

G-3 Forskærekniv, 21 cm

Specialisten Filet Forside

G-21 Filetkniv, flexibel, 16 cm

Specialisten Slagter Forside

GF-27 Slagterkniv, 16 cm

Specialisten Udbener ForsideGF-40 Udbenerkniv, 15 cm

Specialisten Ost Forside

GS-95 Ostekniven, 10,5 cm

Specialisten Tomat Forside

GS-9R Tomatkniv, 8 cm

Specialisten Skaldyr Forside

GSF-18 Skaldyrskniven, 5 cm 

 

Skiller Lille Global

Granton Skaer 500X400px

 

 

 

 

Grantonskær

Nogle af knivene fra Global har Grantonskær –også kaldet ’luft-skær’. Mønstret er udformet, så råvarerne nemt slipper bladet. Det gør kniven særligt velegnet til at skære kød eller fisk i helt tynde skiver, der ellers har tendens til at klæbe. 

VI BRUGER COOKIES X