Vis min kurv
Kurv
 
0

Din kurv er stadig tom.

 

> Bliv inspireret her

 

Kurv 0

Historien bag GLOBAL

Japansk knivtradition og kvalitet

De første GLOBAL køkkenknive og redskaber blev designet i 1983 af Komin Yamada, en anerkendt japansk designer uddannet fra Ikui industrial School i Tokyo.

Komin Yamada blev stillet opgaven at designe ”verdens bedste kniv” og fik stillet et næsten grænseløst budget til rådighed.

Kravene til kniven lød: 

› Revolutionerende
› Ekstremt skarp 
› Moderne design
› Ergonomisk greb
› Vægtmæssig lethed og balance

Designet skulle tilfredsstille professionelle kokkes krav til en knivserie såvel som amatørkokkes.

Det lykkedes! Komin Yamadas innovative design har høstet stor berømmelse for sin kombination af traditionelt japansk håndværk, kvalitet og præcision.

GLOBAL knivene er kendetegnet ved både sit eget unikke stål, en særlig slibning og produktionen uden samlinger, der gør knivene mere hygiejniske.

» Læs mere om hvordan Global knive adskiller sig fra andre knive her

GLOBAL SAI - NY IKONISK KNIVSERIE

GLOBALSAI er en videreudvikling af GLOBAL knivere baseret på mere end 30 års erfaring, viden om at fremstille knivsblade og skafter samt den ypperste knivbladsteknologi.

» Læs mere om GLOBAL SAI 

Kominyamanda
Global køkkenknive på magnet, Global G-1 Universalkniv, Global G-9 Brødkniv, Global G-5 Grøntsagskniv, Orientalsk, Global GS-11 Universalkniv, Fleksibel, Global GS-2 Universalkniv, Global GSF-15 Urtekniv, stilrent, design, køkkenkniv, skarp, skarpe,

Knivmodeller

GLOBAL knive er navngivet i henhold til en række forkortelser:

› G = Global

› GS = Global small

› GSF = Global Small Forged.
Dette er en kniv som er udstanset af en plade, derefter smedet og slebet til en lille og let kniv.

› GF = Global Forged også kaldet PRO for ”professionelle knive”.
Knivene er helsmedet/helstøbt med et tykkere og tungere blad med mere stabilitet end en G-kniv. GF-serien har et kraftigere greb og en stopper, så man undgår at hånden glider frem mod bladet. GF-knivene er til slut slebet med en superfin sten med #5000 mod #1000 for G-knivene, hvor # angiver grovheden på slibestenen.

VI BRUGER COOKIES X