Gå på kompromis med den klassiske buffet og server en tre-retters påskefrokost! Vi har sammensat en lækker menu med hvid asparges, rimet laks og påskechokolade.
Påsken er en tid, der ofte er forbundet med mad og drikke - i overflod. Vi nyder æg i alle former, og på buffetbordet er der fade med alt fra kolde retter til varmrøget og langtidskogt. Vov at tænke uden for buffetbordet i år. En tre-retters menu med påskeinspirerede elementer kan være lige så hyggeligt at servere for dine nærme og kære.
Rigtig god påske med masser af god mad og glæde!
TRE-retters menu
FORRET: HVID ASPARGES MED HOLLANDAISE
Påsken og forårets grøntsager hører sammen - det er sikkert. Hvorfor ikke starte middagen med en forret af hvide asparges og hollandaisesauce? Med lidt ærteskud og spiselige blomster på toppen bliver dette en ret, der giver dejlige forårsvibes.
Til opskriften
HOVEDRET: RIMET, MARINERET LAKS
En Påske uden laks er ikke fuldendt. Dog kan det være sjovt at prøve en ny smag og tilberedningsmetode. Hvad med en lakseside, der er rimet, marineret og stegt? Til servering: sprød fennikelsalat og soyamayo. Så lækkert!
Til opskriften
DESSERT: PÅSKE-TRØFLER
Afslut middagen på bedste vis - med kaffe, trøfler og måske en avec. Prøv gerne vores påske-inspirerede trøffelopskrift med lemon curd, lakridsganache og hvid Valrhona-chokolade. Det pifter stemningen op med både farve og smag!
Til opskriften