Minikasserolle i carbonstål 12 cm

Art. nr: SG-M0633

Minikasserolle fra Samuel Groves serie Carbon Steel,12 cm.

400 kr.OutOfStock

En minikasserolle i slidstærkt carbonstål, som kan beskrives som en mellemting mellem en rustfri og en belagt gryde. Den kompakte størrelse gør kasserollen perfekt til servering. Ved rengøring anvend da en opvaskebørste og varmt vand, tør derefter panden af med køkkenrulle.

Carbon Steel

Carbon Steel

Carbon Steel er en serie i slidstærkt carbonstål, der passer til al slags madlavning. Carbonstål er et materiale, der har været brugt til stege- og kogegrej i tusinder af år. Ligesom støbejern består det af en blanding af kulstof og jern, det er blot lettere end støbejern. Panderne er stærke, holdbare og samtidig lette at manøvrere. Materialet giver hurtig og jævn varmefordeling. Derfor er panderne særligt velegnede til madlavning, der kræver høje temperaturer, såsom gril og stegning. Håndtaget i rustfrit stål sikrer et køligt og stabilt greb.

Produkterne leveres indsmurt i hørfrøolie og er klar til brug direkte fra emballagen. Det anbefales dog at foretage en ekstra indbrænding, da det første lag olie er tyndt og primært beskytter panden mod rust under transport. En pande i carbonstål har ingen belægning, men udvikler med tiden en flot patina og et naturligt beskyttelseslag, der kan sammenlignes med en non-stick-overflade. Panderne bliver generelt set bedre, jo mere du bruger dem. Vær opmærksom på pleje og brænd dem af med neutralolie med jævne mellemrum, så de kan holde i generationer. Panderne i carbonstål er i dag elsket af både professionelle kokke og bevidste hjemmekokke.

Varemærke
Samuel Groves
Produktserie
Carbon Steel
Farve
Brun
Størrelse
6 cm
Volum (cl)
0,3 l
Diameter (cm)
12 cm
Bunddiameter (cm)
6 cm
Totallängd (cm)
23 cm
Höjd utan lock (cm)
6 cm
EAN
5055198056273
EAN14
15055198056270

Tre års garanti mod fabriksfejl, forudsat at gældende råd om vedligeholdelse er blevet fulgt. Se information om produktet, hvis du vil vide mere. Købsdato skal dokumenteres med kvittering.

Vedligeholdelsesråd – Carbonstål

Der er to vigtige ting at huske, når det gælder carbonstål: For det første skal stegepanden ”brændes ind” med olie inden brug. For det andet skal den rengøres korrekt.
 
• Når du brænder din carbonstålpande ind, får den en naturlig beskyttelse, der kan minde om en non-stick-belægning. Panden bliver både mere slidstærk og får forbedrede stegeegenskaber.

• Hæld lidt rapsolie, eller en anden neutral olie, i stegepanden. Fordel olien i et tyndt lag med et stykke køkkenrulle. Varm panden op ved middelvarme, og lad den stå et par minutter, til den begynder at ryge. Tag derefter panden af varmen og tør overskydende olie væk. Gentag proceduren én gang mere, så overfladen bliver blank og sort. Indbrændingen er vigtig for, at du får det maksimale ud af din carbonstålpande.

• Ved rengøring anvend da en opvaskebørste og varmt vand, tør derefter panden af med køkkenrulle.

• En pande i carbonstål må aldrig efterlades våd eller vaskes i opvaskemaskine. Du må heller ikke bruge ståluld, skraber eller opvaskemiddel i panden. Opvaskemiddel fjerner det naturlige fedtlag, så hvis du ved en fejl har brugt det, skal du brænde panden ind igen med olie.

Relaterede produkter