Kan du lide at udfordre dig selv, når det kommer til madlavning? Prøv at lave din egen sushi. Her finder du opskrifter på nigiri, sushiruller og perfekt klistret ris.
Klimavenlige kødboller - selvfølgelig! Den svenske professionelle kok, Jessie Sommarström, byder på en lækker opskrift lavet med 50% kød og 50% bælgfrugter.
Synes du, det er kedeligt med madrester? Så kig på Thomas Sjögrens middagstips! Hurtigt og let forvandler han køleskabsrester til en velduftende nudelret.
Rebecca Siris nytårsmiddag er fyldt med stjernestøv. Frisk fisk til forret, trøffel og tunggris til hovedret, og en solid chokoladebombe til afslutning - hvad mere kan man ønske sig?
Ceviche er en klassisk forret, hvor fisk og skaldyr tilberedes med hjælp fra syren fra citrusfrugter. Prøv Rebecca Siris opskrift med helleflynder og hvid grape!
Der er forskel på steg. Her byder stjernekokken Rebecca Siri på en tunggris toppet med trøffel, akkompagneret af en varm og en kold vintersalat. Et must at prøve!
Hvis du kan lide chokolade, vil du elske Rebecca Siris chokoladebombe! Den er nem at lave til dessert, og er lige så velegnet til hverdag som til fest.
Gør som Rebecca og Siri og lav porchetta til jul! Denne lækre italienske ret passer perfekt sammen med klassiske juletilbehør som salat, rødkål og julesovs.
Fra rengøring og fjernelse af pletter til oliering og opbevaring - sådan tager du vare på dit træskærebræt! I vores vedligeholdelsesguide har vi samlet de ting, som du skal have styr på, så dit skærebræt kan holde i mange, mange år fremover.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på siden
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.
Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.