Det er en solrig majdag, da vi har aftalt at mødes med Rebecca Siri. Hun byder os velkommen ved sommerhuset ved Arresø i Nordsjælland, hvor hun tilbringer tiden mellem sine arbejdsdage i sommerhalvåret.
På den Michelin-belønnede Søllerød Kro – en institution på den danske restaurantscene – arbejder Rebecca som Pastry Chef. Hun er også en af Danmarks mest lovende kulinariske talenter, hvilket blev bekræftet, da hun i 2023 modtog prisen Rising Star.
I køkkenet arbejdede Rebecca side om side med sin partner Brian Mark – hun med kager og desserter, og han som Head Chef. Sammen deler de en stærk passion for madlavning, som afspejler sig i alt, hvad de gør. Sommerhuset er ikke blot et “home away from home” fra parrets lejlighed i København – det er også en guldgrube, når det gælder grønne ingredienser.
– Når vi har fri, opholder vi os herude, dyrker og plukker blomster eller urter, som vi bruger i arbejdet. Det er vores måde at koble af på, fortæller Rebecca, mens hun viser os rundt i den blomstrende have.