Tartar de Fuet

Publiseret af: Siw Poulsen, 10-04-2025

Tartar de Fuet er en spansk variant af tatar, hvor den lufttørrede salami erstatter oksekødet. Fantastisk lækker at servere som forret eller snack – gerne sammen med brød eller sprøde crostini.

Ingredienser

Tartar de Fuet (1 stor portion)

  • Fuet (lufttørret spansk salami)
    170 g
  • Rødløg
    0,5 stk.
  • Kapers
    1 spsk.
  • Cornichoner
    3–4 stk.
  • Æggeblomme
    1 stk.
  • Dijonsennep
    1 spsk.
  • Olivenolie
    2 spsk.
  • Tabasco
    et par dråber
  • Salt og peber
  • Ristet brød eller crostini, til servering

SÅDAN GØR DU

  • Fjern skindet fra salami­en. Hak den i små stykker.

  • Rør æggeblomme, dijonsennep, olivenolie og et par dråber Tabasco sammen. Finhak rødløg, kapers og cornichoner, og tilsæt dem til blandingen.

  • Tilsæt salami­en og rør det hele sammen igen. Smag til med salt, peber eller ekstra Tabasco efter ønske.

  • Anret på tallerkener – gerne med en udstiksring for et pænt resultat.

  • Dryp lidt ekstra olivenolie over. Server med ristet brød eller crostini.

Relaterede produkter