Tartar de Fuet
Publiseret af: Siw Poulsen, 10-04-2025Tartar de Fuet er en spansk variant af tatar, hvor den lufttørrede salami erstatter oksekødet. Fantastisk lækker at servere som forret eller snack – gerne sammen med brød eller sprøde crostini.
Tartar de Fuet er en spansk variant af tatar, hvor den lufttørrede salami erstatter oksekødet. Fantastisk lækker at servere som forret eller snack – gerne sammen med brød eller sprøde crostini.
Tartar de Fuet (1 stor portion)
Fjern skindet fra salamien. Hak den i små stykker.
Rør æggeblomme, dijonsennep, olivenolie og et par dråber Tabasco sammen. Finhak rødløg, kapers og cornichoner, og tilsæt dem til blandingen.
Tilsæt salamien og rør det hele sammen igen. Smag til med salt, peber eller ekstra Tabasco efter ønske.
Anret på tallerkener – gerne med en udstiksring for et pænt resultat.
Dryp lidt ekstra olivenolie over. Server med ristet brød eller crostini.
Lad kantarellerne leve op til deres status som skovens guld. På denne toast får svampen selskab af lækker stenbiderrogn, cremefraiche og dild.
Ceviche er en klassisk forret, hvor fisk og skaldyr tilberedes med hjælp fra syren fra citrusfrugter. Prøv Rebecca Siris opskrift med helleflynder og hvid grape!
Lær at lave bøftatar som den professionelle kok Sebastian Gibrand! Her er hans nemme og luksuriøse opskrift. Måske en forret til dit næste middagsselskab?
Vi og vores partnere bruger teknologier, inklusiv cookies, til at indsamle information om dig til forskellige formål, inkluderet:
Ved at klikke 'Acceptér Alle' giver su samtykke til disse formål. Du kan også vælge at bestemme hvilke formål du vil give samtykke til med valgmulighederne her under, og klikke 'Acceptér valgte'.
Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt vores indsamling og processering af personlig data, ved at klikke her:
Læs mere om CookiesVores fortrolighedspolitik