Inspiration
Glaserede revelsben – Sichuan-stil
Gå ikke glip af vores asiatiske spareribs! Perfekt til dig, der vil forny julebordet uden at gå på kompromis med julens fyldige smage.
Publiseret af Siw Poulsen 24-11-2025
Janssons fristelse
Cremet, boblende og vidunderlig lækker! Jansson fristelse er et twist på julebordet.
Publiseret af Siw Poulsen 14-11-2025
Mousse med hvid chokolade og matcha
Gå ikke glip af Rebecca Siris lækre, grønne mousse med hvid chokolade! En perfekt kombination af japanske og skandinaviske smage.
Publiseret af Siw Poulsen 17-10-2025
Græskar- & sødkartoffelsuppe med miso
En suppe, der liver op i efterårsmørket – både med smag og farve! Denne skønne kombination af græskar og miso er noget, der simpelthen skal opleves.
Publiseret af Siw Poulsen 07-10-2025
Rustik lammegryde
En kraftig lammegryde med pancetta, svampe og rødvin. Her får gryden lov til at simre længe, indtil kødet bliver så mørt, at det næsten falder fra hinanden – perfekt at servere på en kølig efterårsaft...
Publiseret af Siw Poulsen 12-09-2025
Æbleroser med brunet smør
Udnyt efterårets høst og bag æbleroser! Enkle, men elegante små bagværk, hvor sprød butterdej kombineres med tynde æbleskiver, brunet smør og ristede hasselnødder.
Publiseret af Siw Poulsen 26-08-2025
Grillet asparges med hytteost, ærter og haveblomster
En smag af sommer! Denne smukke grilltallerken passer perfekt som forret eller en let frokost.
Publiseret af Siw Poulsen 26-05-2025
Grillet kalveentrecôte med glødebagt kartoffel og chimichurri
Imponér middagsgæsterne med perfekt grillet kalv, glødebagt kartoffel og frisk chimichurri.
Publiseret af Siw Poulsen 26-05-2025
Grillede jordbær med brændte hindbær & vaniljecreme
Oplev en ny dimension af bær! Denne sommerdessert byder på en skøn kombination af sødt, syrligt og røget.
Publiseret af Siw Poulsen 26-05-2025
Laksesashimi med blodgrape & ræddike
Vil du servere noget friskt, smukt og supernemt? Selvfølgelig vil du det! Louise Johansson deler opskriften på en af sine yndlingsretter – nemlig laksesashimi.
Publiseret af Siw Poulsen 22-04-2025Tartar de Fuet
En klassiker i en ny fortolkning! Tartar de fuet er et smagfuldt twist på tatar, hvor spansk salami erstatter oksekødet.
Publiseret af Siw Poulsen 10-04-2025
Koreansk taco
Koreansk eller mexikansk – hvorfor vælge, når du kan få begge dele? Her mødes de to køkkener i en krydderstærk tacoopskrift.
Publiseret af Siw Poulsen 12-02-2025
Karamelliserede løg
Karamelliser mere! Det er en fantastisk måde at fremhæve sødmen og mildne den skarpe smag i løg. Anton Husa deler sin bedste opskrift.
Publiseret af Siw Poulsen 01-01-2025
Grillet jomfruhummer med smørsauce
Jomfruhummer til forret – ja, tak! Denne lækre ret består af grillet jomfruhummere, serveret med en smagfuld smørsauce.
Publiseret af Siw Poulsen 18-12-2024
Råraka à la Janssons fristelse
En klassisk Jansson er altid en vinder, men prøv en ny variant til jul. Sebastian Gibrands råraka med ansjos-smag er lige så lækker som genial!
Publiseret af Siw Poulsen 02-12-2024
Laksetataki
Flot, hurtigt – og utroligt lækkert! Prøv mesterkokken Øyvind Bøe Dalelvs opskrift på laksetataki.
Publiseret af Siw Poulsen 11-11-2024
Beef Wellington
Opskriftstips! Vildtkokken Daniel Tottie har lavet sin egen version af Bøf Wellington med vildsvinefilet som base. Kort sagt - superlækkert!
Publiseret af Siw Poulsen 09-10-2024
Pink pasta
Trend nummer ét? Pink pasta eller Barbie pasta laver du hurtigt ved at blande pasta med en sauce lavet af rødbeder og gedeost.
Publiseret af Siw Poulsen 07-10-2024
Stegt hummer med gulerodssauce & sprød fennikel
Saftig hummer, cremet gulerodssauce, sprød fennikel og frisk dild – Ludwig Tjörnemo fra det svenske kokkelandshold byder på en luksuriøs hummerret med lidt ekstra af det hele.
Publiseret af Siw Poulsen 17-09-2024
Okonomiyaki med shiitakesvampe
Den professionelle kok Frida Ronge deler sin yndlingsret, Okonomiyaki. Det er en japansk kålpandekage – i dette tilfælde smagt til med shiitakesvampe og rejer.
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024
Pasta med jordskokker & østershatte
En himmelsk god pasta med cremet jordskokker, lækre stegte svampe og friske krydderurter. Toppet med trøffelolie!
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024
Toast med kantareller & stenbiderrogn
Lad kantarellerne leve op til deres status som skovens guld. På denne toast får svampen selskab af lækker stenbiderrogn, cremefraiche og dild.
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024
Vegetarisk taco med portobellosvampe
Taco er en ret, som hele familien sætter pris på. Prøv vores vegetariske opskrift med portobellosvamp og stærk jalapenodressing.
Publiseret af Siw Poulsen 11-09-2024
Krydret fetaostpakke
Den perfekte forret eller tilbehør til grillaftenen? Fetaostpakker med sprøde bønner og friske urter. Her deler Sebastian Gibrand sin bedste opskrift.
Publiseret af siw poulsen 11-07-2024
Shawarma på lam
En smag af Mellemøsten! Gør som Sebastian Gibrand og server grillede lammefarsspyd til middag. Hvad med at prøve det som en lækker shawarma med friske grøntsager, libabrød og grøn korianderdressing?
Publiseret af siw poulsen 22-04-2024
Ristede asparges med ramsløg & hollandaise
Forårets smag og farve på en tallerken! Vi giver dig opskriften på en lækker forret med grønne og hvide asparges og hollandaisesauce.
Publiseret af Siw Poulsen 10-04-2024
Rimet, marineret laks med fennikelcrudité
Matilda Ewaldh fra det Svenske Kokkelandshold byder på en rimet og marineret laksefilet, serveret med fennikelcrudité og sojaemulsion.
Publiseret af Siw Poulsen 21-03-2024
Torskeryg med hvide asparges, vagtelæg og havbouillon
Hvorfor er Skrei egentlig så populært? Prøv at tilberede denne luksuriøse middagsopskrift, og du vil forstå det!
Publiseret af Siw Poulsen 11-03-2024
Grønkålssuppe med ærter & grøn karry
En cremet suppe falder altid i god jord - uanset årstiden. Her deler Louise Johansson opskriften på en dampende varm suppe i forårets grønne farve.
Publiseret af Siw Poulsen 16-02-2024
Rose af hiramasa med grape & agurk
Spred kærlighed til en person, du holder af, med denne lækre sashimi-rose! Bag opskriften står den professionel kok Louise Johansson.
Publiseret af Siw Poulsen 14-02-2024
50/50 kødboller med pasta & tomatsovs
Klimavenlige kødboller - selvfølgelig! Den svenske professionelle kok, Jessie Sommarström, byder på en lækker opskrift lavet med 50% kød og 50% bælgfrugter.
Publiseret af Siw Poulsen 12-02-2024
Nudler med wok-grøntsager & svampe
Synes du, det er kedeligt med madrester? Så kig på Thomas Sjögrens middagstips! Hurtigt og let forvandler han køleskabsrester til en velduftende nudelret.
Publiseret af Siw Poulsen 15-01-2024
Ceviche af helleflynder & citrus
Ceviche er en klassisk forret, hvor fisk og skaldyr tilberedes med hjælp fra syren fra citrusfrugter. Prøv Rebecca Siris opskrift med helleflynder og hvid grape!
Publiseret af Siw Poulsen 20-12-2023
Chokoladebombe – Gateau Marcel
Hvis du kan lide chokolade, vil du elske Rebecca Siris chokoladebombe! Den er nem at lave til dessert, og er lige så velegnet til hverdag som til fest.
Publiseret af Siw Poulsen 20-12-2023
Tunggris med vesterhavsost & sort trøffel
Der er forskel på steg. Her byder stjernekokken Rebecca Siri på en tunggris toppet med trøffel, akkompagneret af en varm og en kold vintersalat. Et must at prøve!
Publiseret af Siw Poulsen 20-12-2023
Porchetta
Gør som Rebecca Siri og lav porchetta til jul! Denne lækre italienske ret passer perfekt sammen med klassiske juletilbehør som salat, rødkål og julesovs.
Publiseret af Siw Poulsen 13-12-2023
Bao buns med hoisin-kylling & soyamayonnaise
Servér luftige, dampede boller med stegt hoisin-kylling, syltede agurker og soyamayonnaise. Disse kommer du til at lave igen og igen!
Publiseret af Siw Poulsen 20-11-2023
Cacio e pepe
Test en ny hverdagspasta! Her er en variation af den trendy ret cacio e pepe. Den professionelle kok Louise Johansson står bag opskriften.
Publiseret af Siw Poulsen 23-10-2023
Østers med jordbærponzu & grønne jordbær
Ikke den største fan af østers? Vi lover - professionel kok Louise Johansson vil få dig til at tænke anderledes. Prøv hendes jordbærduftende opskrift!
Publiseret af Lena Unger 19-09-2023
Fennikelsalat
Pift middagen op med en frisk fennikelsalat. Denne opskrift passer til fiskeretter, skaldyr, grillet mad og meget mere!
Publiseret af Lena Unger 11-09-2023
Karameliserede ferskner med luftig vanilie
Grill alt som kan grilles – også desserten! Den professionelle kok Sebastian Gibrand giver dig sommerens bedste dessert: Grillede og karameliserede ferskner med mandelkage og luftig vanilie.
Publiseret af Nellie Karlsson 05-07-2023
Grillet ananas
Sommerens lækreste dessert? Ja, det er uden tvivl Øyvind Bøe Dalelvs grillede ananas! Kombinationen af varm Chiliglasur og kold vanilieis er genial!
Publiseret af Lena Unger 29-06-2023
Kål & sesam
Prøv at varier grillmidagen! Kål er en skøn råvare der, med den rette fremstilling bliver en udsøgt grillret. Prøv Øyvind Bøe Dalelvs opskrift.
Publiseret af Lena Unger 21-06-2023
Miso-grillet torsk
Inviter på grillaften med asiatisk tema! Med miso-grillet torskefilét, avocado, lime og granatæble – Lyder det ikke skønt?
Publiseret af Lena Unger 21-06-2023
Beef satay med ræddike- & agurkesalat
Slip fantasien løs ved grillen med Øyvind Bøe Dalelvs opskrift. Her byder han på en lækker variant af Beef Satay med ræddike og agurkesalat.
Publiseret af Lena Unger 14-06-2023
Lammesteg med selleripuré & gedeostkroketter
En rosastegt lammestegsbøf serveret med krydrede, kogte rødbeder, gedeostkroketter, ristet savoykål, selleripuré samt skysauce. Kan det blive bedre?
Publiseret af Åsa Hendberg 03-04-2023
Tangknækbrød
Tørret tang giver en rigtig god smag i knækbrød. Du bestemmer selv om du vil ud at fange dine egne alger, eller de skal bestilles over nettet i en færdig pakke.
Publiseret af Lena Unger 30-03-2023
Sushiskole – Uramaki
I vores sushiskole viser Jens Rahbek trin for trin hvordan du laver uramaki ruller.
Publiseret af Berit Marker 18-11-2022
Hvidløgssmør
En smule hvidløgssmør på toppen - det giver de fleste råvarer et ekstra lækkert twist. Her deler Ludwig Tjörnemo fra det svenske kokkelandshold en god og krydret opskrift!
Publiseret af Berit Marker 09-11-2022
Sushiskole – Nigiri
I vores sushiskole viser Jens Rahbek trin for trin hvordan du laver nigiri sushi.
Publiseret af Berit Marker 08-11-2022
Sushiskole – Sushiris
Vil du være rigtig god til at lave sushi? Her deler kokken Jens Rahbek sin opskrift på sushiris - der helt sikkert bliver en succes!
Publiseret af Berit Marker 07-11-2022
Global goes Global
Her har vi samlet inspiration og opskrifter fra alle verdens hjørner. God fornøjelse på smagens rejse!
Publiseret af Åsa Hendberg 26-10-2022
Ovnbagt rødspættefilet med champagnesauce
Gør middagen ekstra lækker med den professionelle kok Marcus Bremdals opskrift på ovnbagt rødspættefilet. Virkelig lækkert!
Publiseret af Nellie Karlsson 26-09-2022
Urtesalat
Grønt er skønt! En urtesalat er virkelig enkel at lave og fungerer fint både som forret, grilltilbehør, eller som en del af en hovedret.
Publiseret af Lena Unger 15-06-2022
Melonsalat med fetaost & honning
En forfriskende salat, der passer perfekt som forret inden der skal grilles, eller som friskt tillbehør på sommerbuffeten.
Publiseret af Anna-Karin Boije 11-06-2022
Hvide asparges med ørredrogn & mandelhollandaise
Lav Sebastian Gibrands førsteklasses forret! Med ingredienser som hvid asparges, ærteskud og spiselige blomster er dette en tallerken som giver skønne forårs vibrationer.
Publiseret af Lena Unger 23-05-2022
Rabarbergalletter med kardemomme
Opskriftstips! Her kombineres sprødheden af franske galetter med friskheden fra rabarber. En sikker succes til middagsselskabet!
Publiseret af Sofia Rönnkvist 18-05-2022
Aspargessuppe med ramsløg og ærter
Er du på udkig efter en ret, der emmer af forår? Så skal du prøve Ludwig Tjörnemos aspargessuppe med ramsløg og ærter.
Publiseret af Nellie Karlsson 16-05-2022
Forårsavl på glas
Forårssmag på glas! Gør som Ludwig Tjörnemo og udnyt forårets første avl i en ny udgave af den klassiske kartoffelsalat.
Publiseret af Nellie Karlsson 16-05-2022