Tag grillevnerne til et nyt niveau med hjælp fra den professionelle kok Øyvind Bøe Dalelv! Hans lækre torskefilét med et strejf af miso er et must til sommer!
Mange forbinder nok miso med suppe til sushi, men det kan bruges til meget mere. Her anvender Øyvind Bøe Dalelv mørk misopasta for at sætte smag på marinaden til sine torskespyd. Med avocado, lime og granatæble bliver dette en ret, der får mundvandet til at løbe.
Vi ses ved grillen!
INGREDIENSER
300 g torskefilet, uden skind og ben
30 g misopasta
1 spsk sesamolie
2 spsk soya
2 lime, i dele
1 spsk sesamfrø
1 avocado, i skiver
1 granatæble
SÅDAN GØR DU
Start med at skære fisken i små stykker. Pensl med misopasta, sesamolie og soya. Krydr med salt og peber.
Grill spyddene på en yakitorigrill ca. 2-3 minutter. Lad fisken hvile.
Serveres sammen med lime, avocado og friske granatæblekerner.