I vores sushiskole viser Jens Rahbek trin for trin hvordan du laver nigiri sushi.
Nigiri sushi er virkelig et håndværk. I Japan findes der mange restauranter som specialiserer sig kun i nigiri. Hver bid er en oplevelse og har sin egen smag. Det er super vigtigt med teknikken, at man ikke trykker risbollerne for hårdt, og ikke for løst. Her får du opskriften på nigiri sushi med laks og rejer.
Laks: Start med at skær laksen til din nigiri. Skær dem i pæne skiver, som er god til denne type fisk. Hvis man for eksempel bruger pighvar, lyssej eller rødspætte skal man skære tyndere stykker.
Sushiris: Form forsigtigt risene til en lille bolle i hånden. Fugt hånden med vand mellem hvert sushistykke for at undgå at risene sætter sig fast.
I hænderne på de kyndige knivmagere hos Yoshikin væves japansk filosofi, traditionelt håndværk og moderne design sammen til et enkelt og stilistisk udtryk.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på sidan
Denna webbplats använder cookies (kakor) för statistik, anpassat innehåll och annonser.
You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of your browser