Uramaki eller inside out – Jens Rahbek viser hvordan du laver en lækker inside out rulle!
Uramaki, eller inside out som de også kaldes, er en sushi variant som japanske kokke i Californien opfandt. Amerikanerne kunne ikke lide at se på, og tygge på tangen yderst, som i en traditionel norimaki, og derfor opfandt de den omvendte rækkefølge. Det er helt normalt, at toppe risene med finthakkede, tørrede, friske krydderier, eller sesamfrø som Jens Rahbek bruger her.
Nori: Læg din bambusmåtte med den ru side op mod ansigtet.
Læg ris på: Fugt hænderne og tag hvad der svarer til en tennisbold i størrelse af ris og fordel jævnt ud over tangfladen.
Fyld: Fyld din sushi med agurk, laks og avocado. Brug fingrene til at holde ingredienserne fast, samtidig med at du med hjælp fra bambusmåtten ruller sammen og former din sushi.
Skær den i skiver:Start med at skær den over på midten. Derfter skæres den ud, så der kommer 8 skiver. Tør gerne kniven af med en fugtig klud imellem hvert snit, da der let kan sætte sig ris fast på kniven.
I hænderne på de kyndige knivmagere hos Yoshikin væves japansk filosofi, traditionelt håndværk og moderne design sammen til et enkelt og stilistisk udtryk.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på siden
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.
Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.