Hvordan får du den der bløde, saftige og perfekt grillede fetaost? Det ved Sebastian Gibrand. Følg hans opskrift og imponér dine gæster!
Næsten alt kan grilles. Det er faktisk kun din egen kreativitet og udstyr, der sætter grænserne. Spring kødet over og våg at eksperimentere mere! Her guider den svenske kok Sebastian Gibrand dig gennem sin bedste forret til grillaftenen: fetaostpakke med smag af citron, peber og frisk oregano.
Ingredienser
Grillet fetaost i bagepapir
(4 portioner)
350 g voksbønner
150 g bondebønner, skrællede
2 pakker fetaost
4 forårsløg
1 bundt frisk oregano
1 knivspids espelettepeber
1 citron
Salt
Peber
Bagepapir
Sådan gør du
Kom vand i en gryde og kog op. Rens voksbønnerne og blancher dem i kogende vand i et par minutter. Gør det samme med bondebønnerne. Tryk derefter bønnerne ud af skallerne.
Hak løg og frisk oregano.
Fold fire kuverter/pakker af bagepapir. Fordel bønner og løg i pakkerne. Bræk fetaosten i stykker og læg over. Krydr med frisk oregano, espelettepeber, olivenolie og revet citronskal. Fold pakken sammen og hold den sammen med en tøjklemme.
Bag på grillen i ca. 10-15 minutter, eller indtil osten er blevet blød. Tag af grillen og server straks.

Tre gode til grillmadden
Træt af creme fraichen, isbergsalaten eller den klassiske bearnaisesauce? Så prøv disse tre lækre tilbehør, som passer perfekt til grillet mad. Hvad med en japansk agurkesalat, en urtedressing eller måske en hjemmelavet BBQ-sauce?
Læs mere