Det er mindst lige så vigtigt, hvad du lægger på grillen, som hvad du serverer til. Her foreslår vi tre opskrifter på sursød agurkesalat, grøn urtedressing og hjemmelavet BBQ-sauce!
Når du skal skrive indkøbsliste til grillaftenen, går det normalt nemt i starten. Du finder ud af, hvad der skal lægges på kullene, men hvad så? Hvis du mangler inspiration, kan du se her, hvor vi viser dig, hvordan du laver tre forskellige slags tilbehør, der passer perfekt til grillmad. En green goddess-urtedressing, en pærelet hjemmelavet barbequesauce og en japansk knust agurkesalat.
Green Goddess
En farverig grøn sauce, der passer til alt fra salater til grillretter. Let at variere efter, hvad du har derhjemme, enten i haven eller i fryseren. Du skal bruge tre forskellige friske krydderurter, så prøv med dem, du bedst kan lide. I videoen kan du lære, hvordan du laver vores hakkede version, men den kan også blendes for at få et mere glat resultat.
TIL OPSKRIFTEN
HJEMMELAVET BBQ-SAUCE
Denne opskrift kan tilberedes når som helst. Almindelige ingredienser fra spisekammeret kombineres for at blive brugt som glaze eller tilbehør. Du kan sætte dit eget præg på denne grundopskrift, måske med lidt stærke eller ekstra krydderier.
TIL OPSKRIFTEN
JAPANSK AGURKESALAT
Sunomono er en japansk agurkesalat, der får en dejlig sursød karakter fra soja og lidt sukker. Her har vi toppet den med blandet tang, men nogle strimler af tørrede noriblade fungerer også rigtigt godt! Servér den, som den er, eller top den med f.eks. rejer eller krabbe.
TIL OPSKRIFTEN