Grill er super lækkert – også når det gælder desserter. Prøv den professionelle kok Øyvind Bøe Dalelvs opskrift på grillet ananas. En klar favorit i sommervarmen!
Det er ikke bare kød, fisk og grønt som smager bedre med grillstreger. Man kan lægge rigtig meget forskelligt på grillen! Hvis du ikke har prøvet at grille frugt, så er det på høje tid! Kan vi friste med Øyvind Bøe Dalelvs varme ananas med kold vanilieis?
Det er genialt!
INGREDIENSER
1 stk ananas
2 stk lime
4 spsk honning
1 stk rød chili
Vaniljeis
Frysetørret hindbær
Mynte
SÅDAN GØR DU
Start med at skrælle og rense ananas. Skær det i staver og fjern stilken.
Bland honning, limesaft, zest og fintskåret rød chili sammen.
Grill ananas på alle sider og glacer med honningblanding.
Server med is, frysetørret hindbær og urter.