Wokpande 32 cm

Art. nr: SG-STP7173RH/NS

Wokpande fra Samuel Groves serie Classic Non-stick, 32 cm.

2.000 kr.InStock
En wokpande er et must for dig, der elsker wok. Takket være den skrå form kan du røre rundt i panden uden at halvdelen af ingredienserne ender udenfor. Non-stick belægningen gør, at panden både er nem at stege i og rengøre.
Classic Non-Stick S-Steel

Classic Non-stick

Classic Non-stick har samme grundopbygning som serien Classic Stainless Steel. Stege- og kogegrejet består af tre lag metal, hvor en kerne af aluminium er omgivet af rustfrit stål. Dette er en smart konstruktion, der giver holdbare pander med optimal varmefordeling. Forskellen, og det der især kendetegner denne serie, er belægningen. Indersiden af samtlige produkter er dækket af en robust non-stick belægning, der hedder DURIT Professional R.

Classic Non-stick er for mange en favorit i køkkenet. Belægningen gør produkterne nemme at stege i og lette at rengøre. De er også forholdsvis holdbare, forudsat at de håndteres forsigtigt. Undgå høje temperaturer og metalredskaber i panden. En belagt stegepande er bedst til retter, der skal tilberedes forsigtigt, er væskebaserede eller kalorielette. Du kan bruge minimalt med fedt, uden at det brænder fast. Serien er ovnfast op til 250 grader og fungerer på alle varmekilder, inklusive induktion.

Sådan er produkterne opbygget:
1. 0,5 mm 430-stål i det yderste lag (indeholder 60 procent genbrugt stål)
2. 2,1 mm aluminiumkerne i det midterste lag
3. 0,4 mm 304-stål i det inderste lag (indeholder 50 procent genbrugt stål)
4. DURIT Professional R- belægning

Varemærke
Samuel Groves
Produktserie
Classic Non-Stick S-Steel
Farve
Rustfritt
Materiale
Rustfrit stål
Størrelse
32 cm
Diameter (cm)
32 cm
Bunddiameter (cm)
16 cm
Totallängd (cm)
57 cm
Höjd utan lock (cm)
8,5 cm
EAN
5055198034875
EAN14
15055198034872

Tre års garanti mod fabriksfejl, forudsat at gældende råd om vedligeholdelse er blevet fulgt. Se information om produktet, hvis du vil vide mere. Købsdato skal dokumenteres med kvittering.

Vedligeholdelsesråd – Belagte gryder og pander

Gryder og pander med non-stick-belægning gør både madlavning og rengøring lettere. Ved at passe godt på dine belagte stegepander, gryder og kasseroller, forlænger du deres levetid. I filmen får du tips til, hvordan du bedst vedligeholder din stegepande, og hvordan du giver den de bedste forudsætninger for et langt og godt liv på komfuret.

• Overhed aldrig din belagte pande eller gryde. Non-stick-belægningen kan tage skade, og panden bliver "træg" og kræver meget smør eller olie for at forhindre, at maden brænder fast.

• Lad en belagt pande eller gryde køle af, før den vaskes i varmt vand med opvaskemiddel.

• Læs i produktinformationen, om den tåler opvaskemaskine – men undgå det helst, da det slider på belægningen.

• Vask altid en belagt pande grundigt. Efterladte madrester vil brænde fast ved næste brug og forringe non-stick-effekten.

• Tør panden af med køkkenrulle for at sikre, at den er helt tør og ren.

• Brug eddike eller pudsemiddel til at fjerne genstridige pletter på pandens rustfrie underside.

Induktion
En pande eller gryde, der opleves som mindre effektiv på induktionskomfuret end tidligere, kan have behov for rengøring på undersiden. Belægninger som f.eks. fastbrændt fedt, sod fra gaskomfur eller lignende kan forringe magnetismen og dermed nedsætte effektiviteten.

Et forsøg, som Scanpan har udført, viser, at hvis gryden løftes en smule fra kogepladen, har det kun lille indflydelse på induktionen. Men hvis man lægger et stykke papir mellem gryden og kogepladen, virker den slet ikke. Det understreger, hvor vigtigt det er at vedligeholde pandens underside.

Relaterede produkter