Skærebræt i eg 35 x 25 cm
Skærebræt fra Global, 35 x 25 x 2,2 cm.
Smukt, praktisk og funktionelt skærebræt i FSC®-certificeret eg, der repræsenterer holdbarhed, urokkelighed og styrke. Træet er så blødt, at det ikke sløver dine skarpe knive og så hårdt, at det ikke får dybe ridser. Eg har en indbygget hygiejnisk kvalitet, da træet indeholder bakteriehæmmende garvesyre. Samtidig er det den træsort, der bedst tåler vand. Skærebrættet måler 35x25 cm og er olieret. Et solidt fundament for den gode middag.
- Global
Global Classic
Den første Globalkniv blev designet i Japan i 1985. Kombinationen af et slidstærkt stål, et unikt design og en ekstrem skarp kant var det, der fik interessen for Globalkniven til at vokse hurtigt. Først fik kniven fodfæste hos de professionelle kokke, og siden fulgte hjemmekokkene efter. I dag er Global et af verdens mest populære knivmærker.
Alle med interesse for madlavning ved sikkert, at en skarp kniv er kokkens bedste ven, men det er også vigtigt, at den rette kniv bliver brugt til den rette råvare. I Globals klassiske serie er der en kniv til enhver lejlighed i køkkenet, alt fra kødøkser til fleksible filetknive, grøntsagshakkere og små skrælleknive. For at give knivene en perfekt balance i hånden er skafterne fyldt med havsand.
- Varemærke
- Global
- Produktserie
- Global
- Farve
- Natur
- Materiale
- Eg
- Størrelse
- 35x25x2,2 cm
- EAN
- 5709513174769
- EAN14
- 15709513174766
Tre år fra indkøbsdato - kvittering med dato skal forevises. Skader på æg eller spids erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste professionelle sliberi. Garantien omfatter ikke Globals tekstiler, for dem gælder købsloven. Det betyder, at du har ret til at reklamere forudsat, at rådene om vedligeholdelse er blevet fulgt.
Vedligeholdelse af træskærebræt
Hvis du passer godt på dit træskærebræt, kan det blive en livslang følgesvend i køkkenet. Globals træskærebræt er fremstillet af eg, som er en meget fibertæt træsort. Her får du nogle gode råd om, hvordan du passer godt på dit skærebræt, så det holder i mange, mange år.
Før første brug
• Smør et lag olie ud med et stykke køkkenrulle.
• Tør af efter 15 minutter.
Efter hver brug
• Brug en dråbe opvaskemiddel og sparsomt med vand, når du rengør brættet.
• En 5% eddikeblanding kan bruges til lettere rengøring.
• Skrub med groft salt for at fjerne genstridige pletter.
• Opbevar skærebrættet tørt.
Vedligeholdelse
• Smør ved behov skærebrættet ind i rigeligt med olie, og lad det stå natten over, tør derefter evt. overskydende olie af.
• Smør olie på eventuelle tørre pletter, så snart de opdages.
• Overfladen kan slibes eller høvles for at få en ny, ren overflade efter flere års brug.