Skærebræt i eg M

Art. nr: G-1007

Skærebræt fra Global, 55 x 38 x 5 cm.

2.500 kr.InStock

Gode ​​køkkenknive kræver gode underlag. Hvis underlaget er hårdere end din kniv, vil kniven blive beskadiget. Globals store skærebrætter i træ er lavet af sølveg, som er et skånsomt materiale, der egner sig fremragende til skærebrætter. Modellen har en række smarte funktioner: måleskala til hurtig og jævn måling, gennemgående bolte til at justere brættet med, friktionsdug så det ikke glider, samt olie til at behandle træet med. Brættet fås i tre kraftige størrelser.

Global

Global Classic

Den første Globalkniv blev designet i Japan i 1985. Kombinationen af et slidstærkt stål, et unikt design og en ekstrem skarp kant var det, der fik interessen for Globalkniven til at vokse hurtigt. Først fik kniven fodfæste hos de professionelle kokke, og siden fulgte hjemmekokkene efter. I dag er Global et af verdens mest populære knivmærker.

Alle med interesse for madlavning ved sikkert, at en skarp kniv er kokkens bedste ven, men det er også vigtigt, at den rette kniv bliver brugt til den rette råvare. I Globals klassiske serie er der en kniv til enhver lejlighed i køkkenet, alt fra kødøkser til fleksible filetknive, grøntsagshakkere og små skrælleknive. For at give knivene en perfekt balance i hånden er skafterne fyldt med havsand.

Varemærke
Global
Produktserie
Global
Farve
Natur
Materiale
Sølveg
Størrelse
55x38x5 cm
EAN
7350012494247
EAN14
17350012494244

Tre år fra indkøbsdato - kvittering med dato skal forevises. Skader på æg eller spids erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste professionelle sliberi. Garantien omfatter ikke Globals tekstiler, for dem gælder købsloven. Det betyder, at du har ret til at reklamere forudsat, at rådene om vedligeholdelse er blevet fulgt.

Vedligeholdelse af træskærebræt

Hvis du passer godt på dit træskærebræt, kan det blive en livslang følgesvend i køkkenet. Globals træskærebræt er fremstillet af eg, som er en meget fibertæt træsort. Her får du nogle gode råd om, hvordan du passer godt på dit skærebræt, så det holder i mange, mange år.


Før første brug
• Smør et lag olie ud med et stykke køkkenrulle.
• Tør af efter 15 minutter.

Efter hver brug
• Brug en dråbe opvaskemiddel og sparsomt med vand, når du rengør brættet.
• En 5% eddikeblanding kan bruges til lettere rengøring.
• Skrub med groft salt for at fjerne genstridige pletter.
• Opbevar skærebrættet tørt.

Vedligeholdelse 
• Smør ved behov skærebrættet ind i rigeligt med olie, og lad det stå natten over, tør derefter evt. overskydende olie af.
• Smør olie på eventuelle tørre pletter, så snart de opdages.
• Overfladen kan slibes eller høvles for at få en ny, ren overflade efter flere års brug.

Relaterede produkter

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: funktionalitet, statestik og marketing