Diamant strygestål 26 cm

Art. nr: G-38/B

Strygestål fra Global, 24 cm.

1.400 kr.InStock

For at bevare en skarp kant er det nødvendigt at slibe kniven med jævne mellemrum. Hold din Globalkniv i god stand ved en gang om måneden at trække kniven over et strygestål. Global har både keramiske strygestål og diamantstrygestål. Diamantstrygestålet er grovere i modellen og anvendes ved behov før det keramiske strygestål. Det fjerner mere stål og sliber en ny æg frem. 
 


Trænger din kniv til at blive slebet? Her viser Globals ambassadør Rebecca Siri, hvordan du gør kniven skarp med Globals strygestål.
 

Global

Global Classic

Den første Globalkniv blev designet i Japan i 1985. Kombinationen af et slidstærkt stål, et unikt design og en ekstrem skarp kant var det, der fik interessen for Globalkniven til at vokse hurtigt. Først fik kniven fodfæste hos de professionelle kokke, og siden fulgte hjemmekokkene efter. I dag er Global et af verdens mest populære knivmærker.

Alle med interesse for madlavning ved sikkert, at en skarp kniv er kokkens bedste ven, men det er også vigtigt, at den rette kniv bliver brugt til den rette råvare. I Globals klassiske serie er der en kniv til enhver lejlighed i køkkenet, alt fra kødøkser til fleksible filetknive, grøntsagshakkere og små skrælleknive. For at give knivene en perfekt balance i hånden er skafterne fyldt med havsand.

Varemærke
Global
Produktserie
Global
Materiale
Stål
EAN
4943691838285
EAN14
14943691838282

Tre år fra indkøbsdato - kvittering med dato skal forevises. Skader på æg eller spids erstattes ikke. Her henviser vi til nærmeste professionelle sliberi. Garantien omfatter ikke Globals tekstiler, for dem gælder købsloven. Det betyder, at du har ret til at reklamere forudsat, at rådene om vedligeholdelse er blevet fulgt.

VEDLIGEHOLDELSE AF GLOBALKNIVE

En fabriksny Globalkniv er ekstremt skarp. Præcis så skarp, som du ønsker, at en køkkenkniv skal være. Men for at din kniv kan fortsætte med at præstere på samme niveau, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.

RENGØRING

Sørg altid for at vaske din kniv op. Vask kniven op i hånden med vand og lidt opvaskemiddel, så snart du er færdig med at bruge den, og tør den med et viskestykke. Du må aldrig vaske en Globalkniv i opvaskemaskinen – det har hverken kniven eller maskinen godt af. Opvaskemaskinens kurve kan blive ødelagt, og opvaskemidlet kan forårsage rust på kniven.

UNDERLAG

Brug et underlag, der er skånsomt mod kniven, f.eks. Globals skærebrætter af træ, plast eller sukkerrør. Det er vigtigt, at underlaget er blødt. Hvis skærebrættet er hårdere end kniven, vil kniven tage skade.

SLITAGE

Prøv at undgå at slide knivsæggen unødigt. Brug bagsiden af kniven, når du skraber skærebrættet rent, så æggen ikke bliver sløv. Undgå også at skære i frosne råvarer eller hårde knogler.

OPBEVARING

Globalknive bør ikke ligge og gnide mod hinanden i bestikskuffen. Det bedste er at opbevare dem i en knivtaske, en knivblok eller på en magnetliste. Hvis du bruger en magnetliste, skal du placere kniven på listen med ryggen først for at undgå skader.

VEDLIGEHOLDELSE

For at opretholde en skarp æg er det nødvendigt at skærpe kniven med jævne mellemrum. Hold din Globalkniv i god stand ved at trække den hen over et strygestål eller igennem en vådsliber en gang eller to om måneden. Hvis kniven ikke bliver skarp nok med strygestålet eller vådsliberen, er det nødvendigt at omslibe kniven. Du kan vælge at gøre det selv med en slibesten eller aflevere kniven hos en erfaren sliber. Husk, at japanske knive skal have en vinkel på 10-15 grader.

 

Relaterede produkter

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: funktionalitet, statestik og marketing