A cut above the rest.
Den skarpeste kniv i skuffen siden 1985. Det er Globalkniven. Succeshistorien kan fremfor alt tilskrives en unik stålblanding og en syleskarp japansk præcision.
I 1985 fik designeren Komin Yamada til opgave at lave en helt ny japansk køkkenkniv. Resultatet blev kokkekniven Global G-2. Kniven ser ud på samme måde nu, som da den blev lanceret, hvilket betyder at det er rigtig godt design. Kniven fremstilles af Globals egen stålblanding Cromova 18. Kombinationen af et slidstærkt stål, et smukt design og et ekstremt skarpt æg var det som gjorde, at Globalkniven hurtigt blev populær. I dag findes kniven i så godt som alle restaurantkøkkener og Global er vokset til et af verdens største knivmærker.
Globals knivguide
Hvad er forskellen på en kokkekniv og en universalkniv? Og hvilke er de vigtigste modeller i knivblokken? Find ud af dette og meget mere i Globals knivguide med Rebecca Siri!

Globals Mailklub
Som medlem af Globals mailklub får du eksklusive tilbud, opskrifter og smarte tips fra Danmarks førende kokke.

BAG KULISSERNE HOS GLOBAL
I Globals knivfabrik Yoshikin er den klassiske kokkekniv blevet fremstillet i over 35 år. Vil du vide mere om Globals fremstillingsproces? Så gå ind at se filmen fra fabrikken hvor du kan lære håndværkerne bag knivene at kende.