Sensommeren er højsæson for skaldyr! Tag festen til næste niveau med det rigtige udstyr fra Global.
Opskriften på et vellykket skaldyrsgilde? At dække bordet med de rigtige redskaber. Med Globals skarpe og smidige redskaber kan du sætte kulør på sensommerens festligheder.
UDSTYRSTIPS
Den stærke køkkensaks fra Global klarer nemt hårdhudede skaldyr. Brug saksen til nemt at klippe genstridige kløer op eller til hurtigt at hakke friske krydderurter ved bordet! Desuden fungerer den som en ekstra oplukker til både dåser og flasker, der kræver lidt ekstra kræfter.
KØKKENSAKS
Skaldyrene gemmer på kødet i mange kroge og hjørner i skallen. Derfor er det praktisk at have denne specialdesignede kniv ved hånden, så du let kan komme til overalt.
KRABBE- OG HUMMERKNIV
Uanset om der serveres saftigt surdejsbrød eller sprøde baguettes til skaldyrene, er det ikke så festligt med maste brødskiver. En skarp, savtakket brødkniv er et must til hurtige snit!
BRØDKNIV
Alfa og omega for al velplanlagt madlavning er en stabil arbejdsflade, og det er ekstra vigtigt, når der skal laves meget mad til mange personer. Den hjælper med at holde ro og orden i køkkenet og kan måske oven i købet bruges som serveringsunderlag, når det er tid til at tage for sig.
SKÆREBRÆTTER I EGETRÆ
Efter et så dekadent måltid som et skaldyrsorgie er ost en både nem, hurtig og lækker afslutning. Servér gerne svenske hårde oste som Västerbottensost i store stykker sammen med søde marmelader!
OSTEKNIV
Aioli og andre saucer er klassisk tilbehør til skaldyr. Hvis I er mange, er det en god idé at servere saucerne i flere små skåle i stedet for en stor, så gæsterne slipper for at strække sig for at fylde deres tallerkener.
SKEER