Hvad hvis de professionelle selv får lov at bestemme? Lad dig inspirere af det svenske kokkelandsholds julegavetips!
Det er som regel ikke en helt nem proces at trylle de perfekte julegaver til familie og venner frem. Der skal tænkes, planlægges, søges og indkøbes. Og så skal der selvfølgelig pakkes ind og, vigtigst af alt, ikke returneres.
Men uanset hvor mange (eller få) gaver du har fået krydset af indtil videre, kan du være sikker på én ting: Med det svenske kokkelandsholds julegavetips kommer du væsentligt hurtigere igennem gavelisten. Så hvorfor ikke gøre som de professionelle og give hårde pakker fra Global i år? I vores brede sortiment er der skarpe gaver, der passer til alle - uanset færdigheder i køkkenet!
Jerome Ianmark Calayag - KNIVSÆT MED 5 DELE

– Mit tip er knivsættet fra Global. Det med fem dele: kokkekniv, brødkniv, grøntsagskniv, allkniv og skrællekniv. Hvorfor vælge én kniv, når du kan få alt og lidt til i ét sæt?
ERIK MÖLLER - KNIVSÆT MED 3 DELE

– Globals sæt med kokkekniv, brødkniv og allkniv er efter min mening den perfekte gave. En fantastisk hjælp i hverdagens madlavning.
LUDWIG TJÖRNEMO - TRANCHERKNIV

– Trancherkniven er den knivtype, jeg bruger allermest. Den kan bruges til utroligt meget og kan klare de fleste opgaver. Hvis du skal have én kniv, er trancherkniven det indlysende valg for mig.
MARCUS BREMDAL - BESTIK

– En stor favorit hos mig er Globals bestik. De er uovertrufne i både funktion og design. For mig giver det sig selv, at hvis jeg bruger tid og kærlighed på at finde gode råvarer og lave god mad, er det lige så vigtigt, at maden spises med et bestik af god kvalitet.
Matilda Ewaldh - SKÆREBRÆT I TRÆ

– Skærebrættet er stabilt, både når du skærer grøntsager og frugt. Det glider ikke rundt, hvilket er vigtigt. Og så kan jeg godt lide tykkelsen på brættet – det gør ikke noget, at du bruger det meget, fordi du bare kan slibe det. Et ekstra plus er, at det ser flot ud hjemme i køkkenet og passer godt sammen med Globals knive på arbejdet.
MICHAEL ANDERSSON - PINCET

– Jeg er vild med Globals lille pincet, netop på grund af den præcision du får med det lille håndtag. Den er også mindre og pænere end almindelige "stege"-tænger, hvilket gør den nem at bruge til både stegning af kød og anretning af mad.
KASPER KLEIHS - palet

– Saksen er et alsidigt instrument, der kan bruges til mange ting i køkkenet! Globals saks er perfekt til at klippe urter og sprøjteposer med eller åbne emballage.
ANTON HUSA - SKRÆLLEKNIV

– Et redskab, som jeg absolut ikke kan undvære, er paletten fra Global. Jeg bruger den især, når jeg løfter kager, spreder knas ud og laver dekorationer.
LUDVIG PERSSON - SAKS

– Jeg kan virkelig godt lide Globals kødøkse. Det er en skøn økse med god tyngde - perfekt til at partere kylling med. Den er også fantastisk at hugge foden på juletræet til med.
JENS ERICSSON - SKRÆLLER

– Jeg kan godt lide Globals skrællekniv og den finesse, man kan skabe med den. Den kan bruges både til skrælning, rensning og tournering. Perfekt, når du ønsker eller har brug for at arbejde "i luften" med råvarerne.
MARIE SKOGSTRÖM - KØDØKSE

– En rigtig god skræller er et must i ethvert køkken. Ud over at være rigtig flot har Globals skræller også knivblade, der er nemme at udskifte. En kæmpe fordel både i forhold til holdbarhed, og når det gælder pengepungen.
IDA BAUHN - FILETKNIV

– Jeg er vild med filetkniven. Den er bred og fleksibel. Efter min mening er det den bedste kniv i køkkenet!