Aspargessuppe med ramsløg og ærter

Publiseret af: Nellie Karlsson, 16-05-2022

Er du på udkig efter en ret, der emmer af forår? Så skal du prøve Ludwig Tjörnemos aspargessuppe med ramsløg og ærter. Det er en frisk og lækker suppe, der serveres kold – perfekt til picnic i det fri!

 

INGREDIENSER

Aspargessuppe (2 portioner)
2 skalotteløg
1 fed hvidløg
3 dl hvidvin
4-5 hvide asparges
2 spsk friskpresset citronsaft
6 dl fløde
Salt

...

SÅDAN GØR DU

Suppe
Skræl aspargesene, og hak løgene fint. Rist dem sammen i en gryde. Hæld vin over, og lad det koge nogle minutter. Tilsæt fløde, og kog, indtil aspargesene er blevet bløde. Blend til en jævn suppe. Lad dem køle af. Hæld på flaske.

Topping
Bring en gryde med vand tilsat salt i kog. Skræl aspargesene, og kog dem, indtil de er bløde. Hak dem i lige store stykker. Hak ramsløg fint og kom det i en skål sammen med ærterne. Tilsæt aspargesene, og bland godt. Slut af med at drysse koldpresset rapsolie over. Strø over suppen. Klar til servering! 

RELATEREDE produkter