Tag din grillkunst til næste niveau! At eksperimentere med nye smage og teknikker er en god måde at udfordre dig selv på i din madlavning. Her lærer den professionelle kok Edin Dzemat, dig at lave en klassisk kødret med en smag af Balkan.
Ingredienser
Edins entrecôte (2 portioner)
400 g entrecôte
2 tsk Vegeta natur universalkrydderi
Somunbrød
Grøn salat
Kajmak
Hjemmelavet ajvar
Sådan gør du
Skær entrecôten i 2 cm tykke skiver. Krydr skiverne med Vegeta natur på begge sider.
Læg kødet på grillen. Grill, indtil kernetemperaturen er 50 grader, ca. 2-3 minutter på hver side. Tag kødet af grillen, og lad det hvile på skærebrættet i mindst 5 minutter.
Udskær kødet med en trancherkniv og en stegegaffel.
Servér den grillede entrecôte med somunbrød, kajmak, grøn salat og hjemmelavet ajvar.

HURTIG HJEMMELAVET AJVAR
Ajvar kan købes færdig på glas, men den bliver naturligvis bedst, hvis du selv laver den. Prøv Edins hurtige version, som kun indeholder tre ingredienser: peberfrugt, aubergine og salt. En klar favorit til grillmiddagen!
LÆS MERE