Forårsavl på glas

Publiseret af: Nellie Karlsson, 16-05-2022

Forårssmag på glas! Gør som Ludwig Tjörnemo og udnyt forårets første avl i en ny udgave af den klassiske kartoffelsalat. Denne blanding af helt friske urter og rodfrugter vil få dine smagsløg til at gå amok. 

INGREDIENSER

Kartoffelsalat (4 portioner)
400 g nye kartofler
4 gulerødder
200 g sukkerærter
2 rødløg
4 spsk kapers
8 asparges
6 spsk friskost
2 spsk dijonsennep
3 spsk koldpresset rapsolie
Persille
Sennepsfrø
Flagesalt

...

SÅDAN GØR DU

Skær gulerødder og asparges i små stykker. Kog dem sammen med nye kartofler i vand tilsat salt. Kog, indtil rodfrugterne er blevet bløde. 

Rør friskost og dijonsennep sammen. Smag til med salt og peber efter behag.

Skær rødløg og sukkerærter i tynde skiver. Bland kartofler, gulerødder og asparges sammen med friskostcremen. Bland med rødløg og sukkerærter. 

Kom i et glas, og dryp rapsolie over. Kom flagesalt, sennepsfrø og frisk persille på toppen.

RELATEREDE produkter

Ved at klikke 'Acceptér Alle' så giver til tiladelse til at vi må indsamle information om dig til forskellige formål, hvilket inkluderer: funktionalitet, statestik og marketing