Hvad får du hvis du sammensætter ananas og mango med mynte og knuste makroner?Den profesionelle kok Marcus Bremdals drømmeagtige Gino.
En klassisk dessert, der aldrig slår fejl? 90er desserten gino. Marcus Bremdal fra det Svenske kokkelandshold byder på sin version af den ovngratinerede frugt - dækket af hvid chokolade.
INGREDIENSER
(4 portioner)
0,5 stk ananas
3 stk appelsiner
2 mango
2 lime
150 g hvid chokolade
6 stk makroner (alt efter størrelsen på dem)
Friske mynteblade
Sådan gør du:
Sæt ovnen på 200 grader, grill.
Skræl og skær ananas og mango i forholdsvis store stykker. Skræl derefter appelsinen filter små stykker ud af den.
Fordel frugten i en stor eller flere små ovnfaste portionsformer. Skær limen ud og pres saften ud over frugten. Riv den hvide chokolade og drys det henover.
Gratiner det i ovnen i ca. 3-7 minutter, eller til frugten har fået en fin, gyldenbrun farve.
Knus makroner og drys krummerne over desserten!