Globals knivguide med Rebecca Siri – Kokkekniven
Rebecca Siri, en af Danmarks bedste kokke, viser i sin knivguide, hvordan du bruger de forskellige modeller korrekt, og gennemgår, hvilke råvarer de egner sig til.
En kokkekniv er uundværlig i et køkken. Kniven er alsidig og meget populær blandt professionelle, hvilket netop også er grunden til, at den kaldes for kokkekniv. Modellen har en bladform, der passer til mange forskellige elementer i madlavningen, f.eks. til at hakke grøntsager og portionere kød, og den har en smal spids, så du nemt kan styre kniven.

Kokkeknive findes i flere forskellige størrelser. De varierer fra 16 til 30 cm, og den mest almindelige størrelse er 20 cm. Hvilken størrelse du skal have, afhænger af, hvad der ligger godt i netop din hånd, men også af, om du ofte skærer råvarer som store stykker kød eller rodfrugter og derfor har brug for et lidt større blad.

KOKKEKNIVE
Kokkekniven G-2 var den allerførste model, der blev lanceret af Global. I dag finder du næsten 30 forskellige typer kokkeknive i Globals sortiment. Fra orientalske til olivenslebne i serierne Classic, Sai og Ni.
SE GLOBALS KOKKEKNIVE