Rebecca Siri, en af Danmarks bedste kokke, viser i sin knivguide, hvordan du bruger de forskellige modeller korrekt, og gennemgår, hvilke råvarer de egner sig til.
En kokkekniv er uundværlig i et køkken. Kniven er alsidig og meget populær blandt professionelle, hvilket netop også er grunden til, at den kaldes for kokkekniv. Modellen har en bladform, der passer til mange forskellige elementer i madlavningen, f.eks. til at hakke grøntsager og portionere kød, og den har en smal spids, så du nemt kan styre kniven.
Kokkeknive findes i flere forskellige størrelser. De varierer fra 16 til 30 cm, og den mest almindelige størrelse er 20 cm. Hvilken størrelse du skal have, afhænger af, hvad der ligger godt i netop din hånd, men også af, om du ofte skærer råvarer som store stykker kød eller rodfrugter og derfor har brug for et lidt større blad.
KOKKEKNIVE
Kokkekniven G-2 var den allerførste model, der blev lanceret af Global. I dag finder du næsten 30 forskellige typer kokkeknive i Globals sortiment. Fra orientalske til olivenslebne i serierne Classic, Sai og Ni.
Rebecca Siri er den konkurrenceglade professionelle kok, der skaber Michelin-magi med sine drømmeagtige desserter. Hun er også Global's nye ambassadør! Lær hende bedre at kende i vores interview.
En fabriksny Globalkniv er ekstremt skarp. Men for at din kniv kan fortsætte med at præstere på samme niveau, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på siden
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.
Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.