Lav Sebastian Gibrands superlækre dessert. Pannacottaen tilsmages og serveres her med appelsin for at afbalancere sødmen fra chokoladen. En perfekt kombination!
Ingredienser
(4 portioner)
Appelsingranité
5 dl friskpresset appelsinsaft
1 spsk sukker
2 spsk citronsaft
Hvid chokoladepannacotta
1 gelatineblad
4 dl fløde
0,5 dl sukker
1 vaniljestang
100 g hvid chokolade
Revet skal af 1 appelsin
10 timutpeberkorn
Topping
Pistacieolie
Sådan gør du
Bland alle ingredienserne til granitéen. Hæld den i en bred form, og sæt den i fryseren. Når isen er stivnet, rives den fra hinanden med en gaffel eller på et rivejern. Læg den i en beholder, og opbevar den i fryseren indtil servering.
Læg gelatinebladet i blød. Bland fløde, sukker, vanilje, appelsinskal og peber. Bring det i kog, og si over chokoladen. Tilsæt gelatinebladet, og hæld i portionsskåle. Lad den sætte sig i køleskabet i ca. 3 timer, gerne natten over.
Server pannacottaen med granité på toppen, og dryp med pistacieolie.