Paella Mixta på traditionel vis! Kokken Robin Fajardo byder på noget af det bedste, Spanien kan tilbyde smagsmæssigt, en lækker kombination af cremede safranris, friske skaldyr, kylling og varm chorizo. Blandet, tilberedt og serveret i én og samme pande.
Der er få retter, der er så stærkt forbundet med det spanske køkken som paella. En safrankrydret risret med skaldyr, høns og/eller kylling, som traditionelt serveres i en stor pande – helst ledsaget af et stykke hvidt brød. Den klassiske paella stammer oprindeligt fra Valencia-regionen i det østlige Spanien, hvor den er kendt som Paella Valenciana. Det er også herfra, at selve navnet Paella stammer, fra det valencianske ord for den stegepande, som retten normalt tilberedes i.
Ud over den valencianske klassiker findes der flere andre, lige så populære paellavarianter, som spaniolerne kan sætte tænderne i. En af dem er Paella Mixta , som er amatørkokken Robin Fajardos personlige favorit. Det er et must at prøve den, hvis du spørger os!

ROBIN FAJARDO
ROBINS YNDLINGSOPSKRIFT
INGREDIENSER

SÅDAN GØR DU
Global GOES GLOBALKnive fra Global giver madlavningen et boost. Nu vil vi også give dem, der laver maden, et boost. I vores nye opskriftsserie "Global goes global" hylder vi amatørkokke fra forskellige dele af verden ved at lade dem præsentere deres favoritopskrift. Har du lyst til at prøve nye smage og teknikker og udfordre dig selv i køkkenet? Så tag med på vores gastronomiske rejse jorden rundt! |