SÅDAN GØR DU
Bland mel, sukker, vaniljesukker, kardemomme og salt i en skål. Skær smørret i terninger. Tilsæt dem i melblandingen og vend det rundt med fingrene. Tilsæt vand, start med 1 spsk. og tilsæt mere hvis nødvendigt, og ælt det sammen. Rul dejen ud og pak den ind i folie. Lad den hvile i køleskabet i mindst en time. Skær rabarberen med skallen efter mønsteret du skal lave, bland det sammen med resten af ingredienserne til fyldet i en skål, undtagen mandelmassen.
Montering & dekoration
Sæt ovnen på 200 grader varmluft og kom bagepapir på to tallerkener. Fordel dejen med en kagerulle, lav 6 stykker ca 3 mm tykke, flyt dem over på to bageplader. Drys mandelmasse ud på dejen, læg rabarber i midten, ca. 3-4 cm. Fra kanten. Bred kanterne ud over rabarberen. Pensl med pisket æg og drys mandelspåner og lidt rørsukker over. Steg galetterne midt i ovnen i ca. 25 min til de har fået en fin farve.