SÅDAN GØR DU
Bland mel, sukker, vaniljesukker, kardemomme og salt i en skål. Skær smør i terninger. Tilsæt dem i melblandingen og vend det rundt med fingrene. Tilsæt vand, start med 1 spsk. tilsæt mere hvis nødvendigt, og ælt det sammen. Rul dejen ud og pak den ind i folie. Lad den hvile i køleskabet i mindst en time. Skær rabarber, bland det sammen med resten af ingredienserne til fyldet i en skål, undtagen marcipan.
Montering & dekoration
Sæt ovnen på 200 grader varmluft og kom bagepapir på to bageplader. Rul dejen ud med en kagerulle, lav 6 stykker ca. 3 mm tykke, flyt dem over på de to bageplader. Drys marcipanen ud på dejen, læg rabarber i midten, ca. 3-4 cm. Fra kanten. Flip kanterne ind over rabarberne. Pensl med pisket æg og drys mandelspåner og lidt rørsukker over. Steg galetterne midt i ovnen i ca. 25 min til de har fået en fin farve.