Lav julebag sammen med Linn Utbult! Her giver hun dig sit bedste tip til juleslik: Rocky road.
Vil du hæve barren for din julebagning? Linn Utbult, vinder af den svenske bagedyst i 2018, lærer dig, hvordan du laver hendes version af rocky road. Kombinationen af sødt, sejt og lidt salt gør disse chokoladestykker lette at elske og svære at stoppe med igen. Et absolut must til jul!
INGREDIENSER
(ca. 50 stk.)
Rocky road
200 g mælkechokolade
100 g mørk chokolade
1 pose (220 g) dumlekarameller
1 dobbelt daim
2 dl minimarshmallows
3 dl saltede peanuts
1 stor knivspids flagesalt
Garnering
1 håndfuld peanuts
Lidt minimarshmallows
Lidt flagesalt
SÅDAN GØR DU
Smelt forsigtigt chokoladen over et vandbad. Skær dumlekaramellerne i halve. Hak daimen.
Kom peanuts, dumle og marshmallows i en skål. Tilsæt den smeltede chokolade, daim og flagesalt. Bland det hele godt, og hæld blandingen i et ovnfast fad med bagepapir. Glat massen lidt ud med en vinkelpalet. Pynt med peanuts og minimarshmallows.
Lad den sætte sig ved stuetemperatur, og skær derefter din rocky road i stykker. Opbevares i køleskabet i en tætsluttende beholder.
SKARPE BAGEREDSKABER
Fingerspidsfornemmelse er meget fint. Men hvis dit bagværk skal lykkes, er stabile og pålidelige redskaber alfa og omega. Har du ikke fået øjnene op for Globals skarpe bagesortiment endnu, får du chancen her. Her er fire favoritter, som du bare skal have fingrene i!
LÆS MERE