En frisk og sprød salat går man aldrig galt i byen med. Især ikke, hvis den serveres i form af små, delikate salatwraps med gravad laks eller roastbeef. Ludwig Tjörnemos forårsopskrift passer perfekt til en frokost i det grønne!
INGREDIENSER
Salatwraps (8 stk.)
8 skiver roastbeef eller laks
1 knivspids salt
1 knivspids sukker
1 bundt purløg
1 dl mayonnaise
1 citron
2 røde æbler
0,5 agurk
8 hjertesalatblade
1 bundt persille
1 bundt dild
SÅDAN GØR DU
Skær laksen i tynde skiver. Drys salt og sukker over, og grav laksen i mindst 5 minutter.
Hak purløg, og bland med mayonnaise, revet citronskal og citronsaft. Skær æble og agurk i tern.
Tag et salatblad, og læg en klat mayonnaiseblanding på. Læg nogle skiver laks eller roastbeef på. Kom agurk og æble i tern på toppen. Pynt med lidt persille, dild og friskkværnet sort peber. Servér!