Globals knivguide med Rebecca Siri – Brødkniven

Publiseret af: Lena Unger, 18-10-2023



Rebecca Siri, en af Danmarks bedste kokke, viser i sin knivguide, hvordan du bruger de forskellige modeller korrekt, og gennemgår, hvilke råvarer de egner sig til.

En savtakket brødkniv er et must til alle typer brød. Brødets struktur med en hård skorpe og et blødt indre gør, at det let bliver mast af andre typer knive end savtakkede. Tænderne på æggen gør, at kniven nemt kan gribe fat i skorpen og skære igennem brødet uden at ødelægge teksturen.

 


Brødknive har generelt et langt blad og kan skære lige snit i både små og store brød. Den savtakkede æg bevarer også skarpheden længere, end en kniv med lige æg gør, hvis den ofte bruges til at skære brød, og dermed skal æggen ikke vedligeholdes lige så meget. Takkede knive passer også godt til råvarer med meget syre, da syre slider meget på en lige æg.

...

BRØDKNIVE

En brødkniv bør altid indgå i en god knivsamling. Global tilbyder varianter fra 16 til 30 cm i størrelsen i serierne Classic, Sai og Ni.

SE GLOBALS BRØDKNIVE

RELATEREDE produkter