Rebecca Siri, en af Danmarks bedste kokke, viser i sin knivguide, hvordan du bruger de forskellige modeller korrekt, og gennemgår, hvilke råvarer de egner sig til.
En savtakket brødkniv er et must til alle typer brød. Brødets struktur med en hård skorpe og et blødt indre gør, at det let bliver mast af andre typer knive end savtakkede. Tænderne på æggen gør, at kniven nemt kan gribe fat i skorpen og skære igennem brødet uden at ødelægge teksturen.
Brødknive har generelt et langt blad og kan skære lige snit i både små og store brød. Den savtakkede æg bevarer også skarpheden længere, end en kniv med lige æg gør, hvis den ofte bruges til at skære brød, og dermed skal æggen ikke vedligeholdes lige så meget. Takkede knive passer også godt til råvarer med meget syre, da syre slider meget på en lige æg.
BRØDKNIVE
En brødkniv bør altid indgå i en god knivsamling. Global tilbyder varianter fra 16 til 30 cm i størrelsen i serierne Classic, Sai og Ni.
Rebecca Siri er den konkurrenceglade professionelle kok, der skaber Michelin-magi med sine drømmeagtige desserter. Hun er også Global's nye ambassadør! Lær hende bedre at kende i vores interview.
En fabriksny Globalkniv er ekstremt skarp. Men for at din kniv kan fortsætte med at præstere på samme niveau, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på siden
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.
Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.