Globals knivguide med Rebecca Siri – Skrællekniven
Rebecca Siri, én af Danmarks bedste kokke, viser i sin knivguide, hvordan du bruger de forskellige modeller korrekt, og gennemgår, hvilke råvarer de egner sig til.
Den mindste kniv i samlingen er ofte skrællekniven. Kniven varierer i størrelse fra 6 til 10 cm. og har et lige blad med en lige æg. Selv om skrællekniven er den mindste kniv, kan den bruges til det meste, og den er en favorit hos mange, netop fordi den er handy. Den skarpe spids gør det nemt at håndtere selv de mindste råvarer med stor præcision.
Skrællekniven er rigtigt god at skrælle løg med, da du nemt kan få et godt greb og fjerne den seje skal. Den er også perfekt til at hakke hvidløgsfed med. Til skrælleknivene hører også tournierkniven, som har en afrundet æg. Med den kan du nemt skrælle og skære runde grøntsager og frugter som f.eks. lime og kartofler.
SKRÆLLEKNIVE
Det er ikke ualmindeligt, at en skrællekniv bliver utrolig populær og ofte kommer i brug, når den først er kommet med i samlingen. Især om sommeren er den perfekt til at forberede friske bær som jordbær og stikkelsbær!
Rebecca Siri er den konkurrenceglade professionelle kok, der skaber Michelin-magi med sine drømmeagtige desserter. Hun er også Global's nye ambassadør! Lær hende bedre at kende i vores interview.
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på siden
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.
Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.