Treretters menu eller take-away? Uanset hvilket niveau du ligger på i din madlavning, har Global de redskaber, der passer til dig. Her får du 24 skarpe tips!
Vil du tage det næste skridt i køkkenet? Så er det måske på tide at opgradere dine køkkenredskaber. I vores sortiment finder du redskaber til alle formål – fra kødøkser til filetknive, kokkepincetter og steakbestik. Herunder har vi samlet nogle populære varer. Og vi har tilpasset tippene efter forskellige personligheder, så du nemt finder de rigtige redskaber til dig og dit hjem.
Oprust i køkkenet – og skru op for niveauet i din madlavning!
ALLROUND-ANNA
For Allround-Anna er madlavning bedst, når det foregår på et moderat niveau, uden krav eller forventninger. Hun er ikke en person, der bruger tid på at pynte, dekorere eller udsmykke. Og hun er heller ikke den, der går i gang med bageprojekter eller kulinariske eksperimenter. Nej, her har vi hverdagskokken, der tager det meste i køkkenet med et gran salt. Ud over en god universalkniv tror vi, at en grydelap og et skærebræt af plast er passende til Anna. Og hvorfor ikke en klassisk kokkekniv? Det er en alsidig kniv, der kan bruges til de fleste råvarer og køkkenopgaver.
Produkttips!
Skærebræt
Kokkekniv
Grydelap
Universalkniv
ØKO-EMMA
Grønt, lokalt dyrket og sæsonbestemt - det er Øko-Emmas motto. Her har vi med en person at gøre, som lægger stor vægt på valget af råvarer. Afslapning er ensbetydende med at rode rundt i haven, og de hjemmedyrkede grøntsager vaskes, skrælles og hakkes med stor omsorg. Hvad har Emma brug for til at skabe sæsonmagi på tallerkenen? Her tror vi, at en rigtig god grøntsagskniv, en skræller og et flot salatbestik er vejen til succes. Måske også et skærebræt af sukkerrør? Det er slidstærkt, let at holde rent og kan genanvendes.
Produkttips!
Skærebræt af sukkerrør
Skræller med udskiftelige blade
Serveringssæt
Grøntsagshakker
JÆGER-JANNE
Med bøssen i den ene hånd og kødøksen i den anden er Jæger-Jan kokken, der både jager og tilbereder den mad, der serveres derhjemme. Luksus for Jan er ikke et besøg på en femstjernet restaurant. Nej, her taler vi snarere om en selvkomponeret gryderet lavet på elg, hjort eller vildsvin. Madlavningen er rustik – og kræver redskaber af samme kaliber. Ud over en kødøkse og en udbeningskniv tror vi, at et solidt skærebræt af træ ville gøre sig godt i Jans køkken. En stabil stegegaffel kan også være god at have ved hånden, når vildtkødet skal trancheres.
Produkttips!
Stegegaffel
Slagterkniv
Skærebræt
Kødøkse
MICHELIN-MIA
Michelin-Mia sætter pris på mad af høj kvalitet og er alt andet end en novice, når det gælder fine-dining og luksuriøse smagemenuer. Hun er en person med sans for detaljer og bruger lige så meget tid på at lave maden som på at dekorere, pynte og anrette. For at løfte sin madlavningskunst til næste niveau tror vi, at Mia har brug for en lille kokkepincet til detaljerne og appetizerskeer til serveringen. En skarp kokkekniv til at tilberede maden med og elegant bestik til at dække bordet med er også redskaber, der forbedrer Mias oplevelse i køkkenet.
Produkttips!
Kokkepincet
Kokkekniv med orientalsk blad
Bestiksæt
Appetizerske
SUSHI-SOFIA
For Sushi-Sofia er madlavning en rejse, der hele tiden byder på nye, velsmagende eventyr. Hun er en person, der er nysgerrig og kreativ og får et kick af at prøve nye krydderier og opskrifter. Det meste af hendes inspiration kommer fra andre landes madtraditioner, og Sofias hjerte banker særligt varmt for japanske retter som sushi og sashimi. Hvad passer bedre til en aspirerende sushikok end en sashimikniv og en japansk debakniv? Læg dertil en kokkepincet og en vådsliber, der kan holde knivene skarpe, og køkkenet er klar til kulinariske eksperimenter.
Produkttips!
Knivsliber
Sashimikniv
Debakniv
Kokkepincet
TAKEAWAY-TIM
For Takeaway-Tim er madlavning hverken en hobby eller en livsstil – snarere et nødvendigt onde, som bør undgås for enhver pris. Her har vi en person, der foretrækker takeaway-mad frem for hjemmelavet. Hvorfor anstrenge sig, når man bare kan gribe telefonen og få maden leveret til døren? Men selv for en antikok som Tim findes der redskaber, som forbedrer madoplevelsen. Ud over en skarp saks tror vi, at Tim vil sætte pris på en takeaway-bag og noget solidt bestik til at spise med. Måske også en pastatang til pasta og pad thai?
Produkttips!
Shopping bag
Køkkensaks
Pastatang
Bestiksæt