Bliv bekendt med Global's ambassadør – Rebecca Siri!
Rebecca er udlært kok på Michelin restauranten Søllerød Kro, hvor hun til dagligt er ansvarlig for dessertpartiet. Derudover elsker hun at deltage i konkurrencer og har i år (2023) vundet sejrene i både Jomfruhummer Konkurrencen og i talentkonkurrencen for kokke; Rising Star. Vi har stillet nogle spørgsmål til den skarpe kok.
Hvordan startede din interesse for madlavning?
Min interesse for madlavning startede siden jeg var helt lille. Mad har altid været omdrejningspunktet i mit liv. Min familie er fra Sydamerika og vi har været så heldige at rejse en del rundt i verden og smage samt udforske forskellige madkulturer. Den opmærksomhed omkring mad i min barndom er nok også drivværket til min interesse for madlavning og i det hele taget for gastronomien.
Vejen til Michelin-køkkenet – hvordan har det set ud for dig?
Da jeg besluttede at jeg vil være kok så var jeg også meget bevidst om hvilken type kok jeg vil være. Jeg finder en stor glæde i at lære nye teknikker og i at blive inspireret, derfor har jeg valgt at arbejde på Søllerød Kro.
Hvorfor var det "bare" desserter?
Desserter kan det hele, det er farverig, knasende, blødt, koldt, sødt, varmt, syrligt… Forudsætningen for at skabe gode desserter er godt håndværk og dygtige håndværkere. Jeg nyder at arbejde med disse råvarer, og være med til at skabe noget som smager dejligt og som er den sidste madoplevelse som gæsterne har.
Du er vores danske Globale ambassadør! Hvordan føles det?
Global er et mærke som jeg kender til, siden jeg var barn. Hjemme hos os har Global knive altid haft plads i knivskuffen. Det er et brand som alle danskere kender til, derfor er det med glæde og stolthed at få lov til at være den danske Global ambassadør.
Hvad er dine tre Globale favoritter hjemme i køkkenet?