Vedligeholdelse - Globals træskærebrætter

Fra rengøring og fjernelse af pletter til oliering og opbevaring - sådan tager du vare på dit træskærebræt! I vores vedligeholdelsesguide har vi samlet de ting, som du skal have styr på, så dit skærebræt kan holde i mange, mange år fremover.
Læs mere
Red kniven
Har din Global-kniv set sine bedre dage? Her er 3 problemer, der kan opstå – og hvordan du løser dem bedst muligt.
Læs mere
Vedligeholdelse af Globalknive
En fabriksny Globalkniv er ekstremt skarp. Men for at din kniv kan fortsætte med at præstere på samme niveau, er der nogle ting, du skal være opmærksom på.
Læs mere
Globals slibeskole med Rebecca Siri – Strygestålet
Bevar skarpheden i køkkenet! Rebecca Siri viser, hvordan du gør kniven skarp med Globals strygestål.
Læs mere
Globals slibeskole med Rebecca Siri – Vådsliberen
Trænger din kniv til at blive slebet? Opfrisk knivens skarphed med Globals praktiske vådsliber! Her viser Rebecca Siri, hvordan sliberen fungerer.
Læs mere
Globals slibeskole med Sebastian Gibrand – Slibestenen
Skærp dine slibefærdigheder med Sebastian Gibrand! I Gibrands slibeskole viser han, hvordan du sliber din kniv med en slibesten.
Læs mere
Globals slibeskole
Vil du gerne blive skarp til knivslibning? I Gibrands slibeskole deler den professionelle kok Rebecca Siri ud af sine bedste slibetips.
Læs mere
Anbefalede sliberier
Når din kniv ikke bliver tilstrækkelig skarp med et strygestål eller en vådsliber, er det tid til at få den slebet om. Vi har listet anbefalede slibeværksteder nær dig.
Læs mere