Planlægger du at holde fest i det fri? Så sats på en buffet med kolde småretter. Her deler den professionelle kok Ludwig Tjörnemo ud af sine bedste opskrifter.
Foråret er forbundet med fester i alle mulige former. Der er mors dag, skoleafslutninger og eksamensfester. Udnyt enhver lejlighed til at feste! Hvis vejret tillader det, er der ikke noget mere stemningsfuldt end at invitere til fest i baggården eller i haven. Ludwig Tjörnemo har sammensat en menu, der er perfekt til udendørs fester.
Nyd buffetretter i smarte portionsstørrelser!
OPSKRIFTTIPS
ASPARGESSUPPE MED RAMSLØG OG ÆRTER
Mad, der kan forberedes i forvejen, er god buffetmad. Ludwigs aspargessuppe kan sagtens laves dagen før for at spare tid. Så er det eneste, du skal gøre på selve dagen, at hælde suppen op i krus og pynte den med aspargesskud, ramsløg og ærter. En sikker succes!
TIL OPSKRIFTEN
KYLLINGESANDWICH MED CHAMPIGNON
Kyllingesandwich er en taknemmelig ret, der går hjem hos de fleste. I Ludwigs opskrift får kyllingen selskab af en cremet svampepuré og syrlige saltagurker. Denne lækre sandwich er en rendyrket madoplevelse!
TIL OPSKRIFTEN
FORÅRSAVL PÅ GLAS
Forårets første avl er ofte små og delikate grøntsager med masser af smag. Hvorfor ikke udnytte dem og lave en ny udgave af den klassiske kartoffelsalat? Det er noget, som vil blive værdsat af både store og små festdeltagere.
TIL OPSKRIFTEN
SALATWRAPS
Wraps af sprøde salatblade med fyld er den perfekte ret, når der er mange gæster. Allerbedst bliver det, hvis du laver roastbeefen og den gravade laks selv, men det er naturligvis også fint med færdiglavet, hvis du ikke har så meget tid.
TIL OPSKRIFTEN
MANDELKAGE MED RABARBER
Ingen buffet er komplet uden noget sødt til kaffen. Ludwig byder på en dessert med sæsonens smage i fokus. Det er et magisk miks af syrlige rabarber, cremet friskostcreme og brunet smør.
TIL OPSKRIFTEN
UDSTYRSTIPS
Med gode køkkenredskaber kan du ikke kun yde dine retter retfærdighed, men også nyde din tid i køkkenet mere. Her er en skarp kokkekniv og et solidt skærebræt nøglen til succes. Husk også at dække bordet med redskaber, der gør det lettere for middagsgæsterne. Rigtig godt serveringsbestik, knive og gafler er små detaljer, der gør en stor forskel for helheden.