Sådan gør du
Lammefarsspyd
Blød spidserne op (hvis du bruger træspyd).
Hak løg og hvidløg. Bland dem sammen i en skål med resten af ingredienserne. Træk på spyddet. Grill dem.
Yoghurtsauce
Hak hvidløg. Læg det i en skål og pisk det sammen med resten af ingredienserne. Smag til med mere salt, hvis det ønskes.
Zhoug - grøn korianderdressing
Kom alle ingredienserne i en foodprocessor, undtagen olivenolien. Blend, indtil det er fint hakket, og tilsæt derefter olivenolie. Ønsker du en mere flydende konsistens, kan du tilføje mere olie. Smag til med salt.
Servering
Snit hjertesalat, rødløg og agurk. Tag lammefarsbøfferne af spiddene. Læg dem på et libabrød sammen med yoghurtsauce og korianderdressing. Drys med valgfrie urter og ekstra jalapenos, hvis det ønskes.
Rul sammen, skær i to dele og server.