Gibrands knivguide

Det er vigtigt for en kok at vælge den rigtige kniv til opgaven, men synes du nogle gange, at det kniber med at vælge? Sebastian Gibrand gør dig klogere på de mest almindelige knivmodeller.
Læs mere
Gibrands knivguide – Kokkekniven
Vil du vide mere om kokkekniven? Sebastian Gibrand, en af Sveriges bedste kokke, viser dig, hvordan du bruger kniven korrekt, og gennemgår, hvilke råvarer den er velegnet til.
Læs mere
Gibrands knivguide – Skrællekniven
Synes du, det er bøvlet at skrælle løg? Her viser Sebastian Gibrand, en af Sveriges bedste kokke, hvordan du bedst bruger skrællekniven.
Læs mere
Gibrands knivguide - Brødkniven
Skærp dine knivkundskaber med den professionelle kok Sebastian Gibrand! Her giver han dig tips om, hvornår og hvordan du bedst bruger brødkniven.
Læs mere
Gibrands knivguide – Specialknive
Kan du godt lide at skeje lidt ud i din madlavning? Så er det måske på tide at udvide din knivsamling. Her giver Sebastian Gibrand dig et tip om nogle skarpe knivmodeller, som kan være gode at have.
Læs mere
Gibrands knivguide - Grøntsagskniven
For dem, der laver meget vegetarisk mad, er grøntsagshakkeren en rigtig stjerne i knivblokken. Her viser Sebastian Gibrand, hvordan du får mest muligt ud af din kniv.
Læs mere
Gibrands knivguide – Filetkniven
I Gibrands knivguide deler den professionelle kok Sebastian Gibrand ud af sine bedste knivtips. Her lærer du, hvordan du bruger og vælger en filetkniv.
Læs mere- Generel inspiration
- Produkttips
- Nyheder
- Inspiration
- Knivguide
- Opskrifter
- Slibeskole
- Vedligeholdelsesråd