Karameliserede ferskner med luftig vanilie

Grill alt som kan grilles – også desserten! Den professionelle kok Sebastian Gibrand giver dig sommerens bedste dessert: Grillede og karameliserede ferskner med mandelkage og luftig vanilie.
Læs mere
Hvide asparges med ørredrogn & mandelhollandaise
Lav Sebastian Gibrands førsteklasses forret! Med ingredienser som hvid asparges, ærteskud og spiselige blomster er dette en tallerken som giver skønne forårs vibrationer.
Læs mere
Fennikelsalat
Pift middagen op med en frisk fennikelsalat. Denne opskrift passer til fiskeretter, skaldyr, grillet mad og meget mere!
Læs mere
Østers med jordbærponzu & grønne jordbær
Ikke den største fan af østers? Vi lover - professionel kok Louise Johansson vil få dig til at tænke anderledes. Prøv hendes jordbærduftende opskrift!
Læs mere
Gino med mynte & knuste makroner
Hvad får du hvis du sammensætter ananas og mango med mynte og knuste kagekrummer? Den professionelle kok Marcus Bremdal´s opskrift - drømmeagtige Gino.
Læs mere
Grillet rabarber
Er der noget, der smager mere sommerligt, end rabarber og grillmad? Ja, grillet rabarber! Culinary Team West of Sweden står bag denne lækre dessert.
Læs mere
Paella Mixta
Paella Mixta på traditionel vis! Kokken Robin Fajardo byder på noget af det bedste, Spanien kan tilbyde.
Læs mere
Islandsk lammesteg
Lær at tilberede lam på islandsk vis! Her deler amatørkokken Tobias Petursson sin familieopskrift.
Læs mere
Hvid chokoladepannacotta med appelsingranité
Kan du lide hvid chokolade og appelsin? Så vil du elske Sebastian Gibrands perfekt afbalancerede pannacotta.
Læs mere
Melonsalat med fetaost & honning
En forfriskende salat, der passer perfekt som forret inden der skal grilles, eller som friskt tillbehør på sommerbuffeten.
Læs mere
Ovnstegte grøntsager med gedeost
Ta vara på årets första grönsaker genom att rosta dem i ugnen! På så vis får de en krispig yta, samtidigt som de blir söta och mjuka inuti.
Læs mere
Ovnbagt rødspættefilet med champagnesauce
Gør middagen ekstra lækker med den professionelle kok Marcus Bremdals opskrift på ovnbagt rødspættefilet. Virkelig lækkert!
Læs mere
Forårsavl på glas
Forårssmag på glas! Gør som Ludwig Tjörnemo og udnyt forårets første avl i en ny udgave af den klassiske kartoffelsalat.
Læs mere
Salatwraps
Hvorfor ikke servere salaten i form af små, delikate wraps med gravad laks eller roastbeef? Ludwig Tjörnemos forårsagtige opskrift passer perfekt til en frokost i det fri!
Læs mere
Global goes Global
Her har vi samlet inspiration og opskrifter fra alle verdens hjørner. God fornøjelse på smagens rejse!
Læs mere
Lammesteg med selleripuré & gedeostkroketter
En rosastegt lammestegsbøf serveret med krydrede, kogte rødbeder, gedeostkroketter, ristet savoykål, selleripuré samt skysauce. Kan det blive bedre?
Læs mere
Kyllingesandwich med champignon
Verdens bedste sandwich? Ludwig Tjörnemos kyllingesandwich med cremet svampepuré og syrlig saltagurk er en rendyrket kulinarisk fornøjelse!
Læs mere
Aspargessuppe med ramsløg og ærter
Er du på udkig efter en ret, der emmer af forår? Så skal du prøve Ludwig Tjörnemos aspargessuppe med ramsløg og ærter.
Læs mere
Sushiskole – Nigiri
I vores sushiskole viser Jens Rahbek trin for trin hvordan du laver nigiri sushi.
Læs mere
Sushiskole – Sushiris
Vil du være rigtig god til at lave sushi? Her deler kokken Jens Rahbek sin opskrift på sushiris - der helt sikkert bliver en succes!
Læs mere
Mandelkage med rabarber
Syrlig rabarber, cremet friskostcreme og brunet smør – Ludwig Tjörnemos mandelkage byder på årstidens absolut bedste smage.
Læs mere
Entrecôte med kajmak & ajvar
Tag din grillkunst til næste niveau! Her lærer den professionelle kok Edin Dzemat, dig at lave en klassisk kødret med en smag af Balkan.
Læs mere
Krydret grillet blæksprutte
Grillmad på koreansk! Her lærer mesterkokken Jennie Walldén, hvordan du tilbereder grillet blæksprutte på koreansk maner.
Læs mere
Kryddersmør med koriander og lime
Kryddersmør og grillmad er en fantastisk kombination – uanset om der er kød, fisk eller grøntsager på menuen. Her er et smørret tip til alle korianderelskere!
Læs mere
Hvidløgssmør
En smule hvidløgssmør på toppen - det giver de fleste råvarer et ekstra lækkert twist. Her deler Ludwig Tjörnemo fra det svenske kokkelandshold en god og krydret opskrift!
Læs mere- Generel inspiration
- Produkttips
- Nyheder
- Inspiration
- Knivguide
- Opskrifter
- Slibeskole
- Vedligeholdelsesråd