Karameliserede ferskner med luftig vanilie
![...](/admin/public/getimage.ashx?Image=/Files/Images/Blogg/2023/SE_Grill/persikor_wide.jpg&Format=jpg&Compression=90&width=700&crop=0&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Grill alt som kan grilles – også desserten! Den professionelle kok Sebastian Gibrand giver dig sommerens bedste dessert: Grillede og karameliserede ferskner med mandelkage og luftig vanilie.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Gibrandrecept/Sparris_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Hvide asparges med ørredrogn & mandelhollandaise
Lav Sebastian Gibrands førsteklasses forret! Med ingredienser som hvid asparges, ærteskud og spiselige blomster er dette en tallerken som giver skønne forårs vibrationer.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Kylskapsmat/soba_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Nudler med wok-grøntsager & svampe
Synes du, det er kedeligt med madrester? Så kig på Thomas Sjögrens middagstips! Hurtigt og let forvandler han køleskabsrester til en velduftende nudelret.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/aretsratt/aretsratt3.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
50/50 kødboller med pasta & tomatsovs
Klimavenlige kødboller - selvfølgelig! Den svenske professionelle kok, Jessie Sommarström, byder på en lækker opskrift lavet med 50% kød og 50% bælgfrugter.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Knivskola/fankalrec_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Fennikelsalat
Pift middagen op med en frisk fennikelsalat. Denne opskrift passer til fiskeretter, skaldyr, grillet mad og meget mere!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Louise/recept_ostron.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Østers med jordbærponzu & grønne jordbær
Ikke den største fan af østers? Vi lover - professionel kok Louise Johansson vil få dig til at tænke anderledes. Prøv hendes jordbærduftende opskrift!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Knivskola/gino_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Gino med mynte & knuste makroner
Hvad får du hvis du sammensætter ananas og mango med mynte og knuste kagekrummer? Den professionelle kok Marcus Bremdal´s opskrift - drømmeagtige Gino.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Hamachi/hamachi_ros_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Rose af hiramasa med grape & agurk
Spred kærlighed til en person, du holder af, med denne lækre sashimi-rose! Bag opskriften står den professionel kok Louise Johansson.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2015/Rabarber/rabarb.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Grillet rabarber
Er der noget, der smager mere sommerligt, end rabarber og grillmad? Ja, grillet rabarber! Culinary Team West of Sweden står bag denne lækre dessert.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/pimpyoursoup/soppa_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Grønkålssuppe med ærter & grøn karry
En cremet suppe falder altid i god jord - uanset årstiden. Her deler Louise Johansson opskriften på en dampende varm suppe i forårets grønne farve.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Globalgoesglobal/Spainen/paella_blogg.JPG&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Paella Mixta
Paella Mixta på traditionel vis! Kokken Robin Fajardo byder på noget af det bedste, Spanien kan tilbyde.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Globalgoesglobal/Island/glo_island_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Islandsk lammesteg
Lær at tilberede lam på islandsk vis! Her deler amatørkokken Tobias Petursson sin familieopskrift.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Sushiskole/sushi_samling.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Sushiskole
Kan du lide at udfordre dig selv, når det kommer til madlavning? Prøv at lave din egen sushi. Her finder du opskrifter på nigiri, sushiruller og perfekt klistret ris.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Gibrandrecept/gibrand_granite.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Hvid chokoladepannacotta med appelsingranité
Kan du lide hvid chokolade og appelsin? Så vil du elske Sebastian Gibrands perfekt afbalancerede pannacotta.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2013/Stefanrecept/torskwhite.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Torskeryg med hvide asparges, vagtelæg og havbouillon
Hvorfor er Skrei egentlig så populært? Prøv at tilberede denne luksuriøse middagsopskrift, og du vil forstå det!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2019/Melonsallad/melonsallad_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Melonsalat med fetaost & honning
En forfriskende salat, der passer perfekt som forret inden der skal grilles, eller som friskt tillbehør på sommerbuffeten.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Plock/April/glo_sparrismorot_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Ovnstegte grøntsager med gedeost
Gulerødder og asparges, der er blevet ristet i ovnen – og så lidt smuldret gedeost på toppen. Der skal ikke meget mere til for at skabe magi på tallerkenen!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2015/Joel/joel_tryffel_global.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Påsketrøfler
Påsketrøfler er den perfekte afslutning til middagsselskabet. De løfter stemningen med farver og smag - og kan forberedes lang tid i forvejen.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Knivskola/fankallaxrec_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Rimet, marineret laks med fennikelcrudité
Matilda Ewaldh fra det Svenske Kokkelandshold byder på en rimet og marineret laksefilet, serveret med fennikelcrudité og sojaemulsion.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Knivskola/platfisk_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Ovnbagt rødspættefilet med champagnesauce
Gør middagen ekstra lækker med den professionelle kok Marcus Bremdals opskrift på ovnbagt rødspættefilet. Virkelig lækkert!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Aretskockfest/ludwig_potatis_blogg1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Forårsavl på glas
Forårssmag på glas! Gør som Ludwig Tjörnemo og udnyt forårets første avl i en ny udgave af den klassiske kartoffelsalat.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Aretskockfest/ludwig_sallad_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Salatwraps
Hvorfor ikke servere salaten i form af små, delikate wraps med gravad laks eller roastbeef? Ludwig Tjörnemos forårsagtige opskrift passer perfekt til en frokost i det fri!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Globalgoesglobal/globalgoesglobal.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Global goes Global
Her har vi samlet inspiration og opskrifter fra alle verdens hjørner. God fornøjelse på smagens rejse!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Knivskola/lammrec_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Lammesteg med selleripuré & gedeostkroketter
En rosastegt lammestegsbøf serveret med krydrede, kogte rødbeder, gedeostkroketter, ristet savoykål, selleripuré samt skysauce. Kan det blive bedre?
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Aretskockfest/ludwig_sandwich_blogg1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Kyllingesandwich med champignon
Verdens bedste sandwich? Ludwig Tjörnemos kyllingesandwich med cremet svampepuré og syrlig saltagurk er en rendyrket kulinarisk fornøjelse!
Læs mere