Krydret fetaostpakke
![...](/admin/public/getimage.ashx?Image=/Files/Images/Blogg/2023/SE_Grill/SE_feta_wide.jpg&Format=jpg&Compression=90&width=700&crop=0&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Den perfekte forret eller tilbehør til grillaftenen? Fetaostpakker med sprøde bønner og friske urter. Her deler Sebastian Gibrand sin bedste opskrift.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/NO_Grill/dalelv_grill_main.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Asiatisk grillmiddag
På jagt efter inspiration til grillmiddagen? Så skal du prøve Øyvind Bøe Dalelvs asiatiske opskrifter! Her viser han, hvordan du lykkes med grillet spidskål, miso-grillet torsk, okse satay og grillet ananas.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/SE_Grill/shawarma_blogg_b.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Shawarma på lam
En smag af Mellemøsten! Gør som Sebastian Gibrand og server grillede lammefarsspyd til middag. Hvad med at prøve det som en lækker shawarma med friske grøntsager, libabrød og grøn korianderdressing?
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/sparris/Sparris_saml_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Smag af asparges
Rust dig til forårets madlavning! Vi giver tips til opskrifter og redskaber med fokus på sæsonen.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Plock/April/sparris_blogg_1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Ristede asparges med ramsløg & hollandaise
Forårets smag og farve på en tallerken! Vi giver dig opskriften på en lækker forret med grønne og hvide asparges og hollandaisesauce.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Primor/primor_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Frås med forårets grøntsager
Premiere for forårets grøntsager! Er du en af dem, der glæder sig til at udforske grøntsagsafdelingen til foråret? Her er fem redskaber, du ikke kan undvære.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Knivskola/fankallaxrec_blogg_2.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Velsmagende påskemenu
Våg dig væk fra buffetbordet i år! Vi har sammensat en tre-retters menu med påskeinspirerede elementer bestående af forret, laks og påskegodter.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Knivskola/fankallaxrec_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Rimet, marineret laks med fennikelcrudité
Matilda Ewaldh fra det Svenske Kokkelandshold byder på en rimet og marineret laksefilet, serveret med fennikelcrudité og sojaemulsion.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2013/Stefanrecept/torskwhite.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Torskeryg med hvide asparges, vagtelæg og havbouillon
Hvorfor er Skrei egentlig så populært? Prøv at tilberede denne luksuriøse middagsopskrift, og du vil forstå det!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2022/Sushiskole/sushi_samling.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Sushiskole
Kan du lide at udfordre dig selv, når det kommer til madlavning? Prøv at lave din egen sushi. Her finder du opskrifter på nigiri, sushiruller og perfekt klistret ris.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/pimpyoursoup/soppa_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Grønkålssuppe med ærter & grøn karry
En cremet suppe falder altid i god jord - uanset årstiden. Her deler Louise Johansson opskriften på en dampende varm suppe i forårets grønne farve.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Hamachi/hamachi_ros_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Rose af hiramasa med grape & agurk
Spred kærlighed til en person, du holder af, med denne lækre sashimi-rose! Bag opskriften står den professionel kok Louise Johansson.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/aretsratt/aretsratt3.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
50/50 kødboller med pasta & tomatsovs
Klimavenlige kødboller - selvfølgelig! Den svenske professionelle kok, Jessie Sommarström, byder på en lækker opskrift lavet med 50% kød og 50% bælgfrugter.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2024/Vegovanner/vego_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Skarpe veggievenner
Vil du have en grønnere hverdag? Så gælder det om at starte forandringen det rigtige sted – nemlig i køkkenet. Her er veggie-kokkens bedste redskaber.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2021/Kylskapsmat/soba_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Nudler med wok-grøntsager & svampe
Synes du, det er kedeligt med madrester? Så kig på Thomas Sjögrens middagstips! Hurtigt og let forvandler han køleskabsrester til en velduftende nudelret.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Nyarsmeny/rebecca_nytars_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Stjernekokkens nytårsmenu
Rebecca Siris nytårsmiddag er fyldt med stjernestøv. Frisk fisk til forret, trøffel og tunggris til hovedret, og en solid chokoladebombe til afslutning - hvad mere kan man ønske sig?
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Nyarsmeny/rebecca_forret_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Ceviche af helleflynder & citrus
Ceviche er en klassisk forret, hvor fisk og skaldyr tilberedes med hjælp fra syren fra citrusfrugter. Prøv Rebecca Siris opskrift med helleflynder og hvid grape!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Nyarsmeny/rebecca_kott_blogg2.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Tunggris med vesterhavsost & sort trøffel
Der er forskel på steg. Her byder stjernekokken Rebecca Siri på en tunggris toppet med trøffel, akkompagneret af en varm og en kold vintersalat. Et must at prøve!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Nyarsmeny/rebecca_dessert_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Chokoladebombe – Gateau Marcel
Hvis du kan lide chokolade, vil du elske Rebecca Siris chokoladebombe! Den er nem at lave til dessert, og er lige så velegnet til hverdag som til fest.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Rebecka/rebecka_porchetta_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Porchetta
Gør som Rebecca og Siri og lav porchetta til jul! Denne lækre italienske ret passer perfekt sammen med klassiske juletilbehør som salat, rødkål og julesovs.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Julklappstips/GLO_Rebeckajul_blogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Julegaveideer fra Rebecca
Overrask hjemmekokken med gaver! Rebecca Siri’s 6 ideer til julegaver du kan lægge under træet i år.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Plock/Oktober/bao_globlogg.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Bao buns med hoisin-kylling & soyamayonnaise
Servér luftige, dampede boller med stegt hoisin-kylling, syltede agurker og soyamayonnaise. Disse kommer du til at lave igen og igen!
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Knivguide_DK/sliber_1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Globals slibeskole med Rebecca Siri – Vådsliberen
Trænger din kniv til at blive slebet? Opfrisk knivens skarphed med Globals praktiske vådsliber! Her viser Rebecca Siri, hvordan sliberen fungerer.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Knivguide_DK/stryke_blogg1.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Globals slibeskole med Rebecca Siri – Strygestålet
Bevar skarpheden i køkkenet! Rebecca Siri viser, hvordan du gør kniven skarp med Globals strygestål.
Læs mere![...](/Admin/Public/GetImage.ashx?width=400&height=400&crop=5&Compression=75&image=/Files/Images/Blogg/2023/Hemligheten/glo_hemligheten.jpg&altFmImage_path=/Files/Images/NoImageAvailable.png)
Hemmeligheden bag Global’s succes
Et elegant design og en knivskarp japansk præcision - her er Globalkniven's spændende historie i korte træk.
Læs mere