Globals sværvægtere

Det er vigtigt at anvende den rigtige kniv til den rigtige råvare. De grovere råvarer – som fx kød, fjerkræ og rodfrugter – kræver køkkenknive af samme kaliber.
Læs mere
Skarpe nyheder
Her kommer det første forårstegn! Globals skarpe forårsnyheder! Hvilken kniv passer bedst til dig?
Læs mere
Sushiskole – Uramaki
I vores sushiskole viser Jens Rahbek trin for trin hvordan du laver uramaki ruller.
Læs mere
Hvidløgssmør
En smule hvidløgssmør på toppen - det giver de fleste råvarer et ekstra lækkert twist. Her deler Ludwig Tjörnemo fra det svenske kokkelandshold en god og krydret opskrift!
Læs mere
Sushiskole – Nigiri
I vores sushiskole viser Jens Rahbek trin for trin hvordan du laver nigiri sushi.
Læs mere
Sushiskole – Sushiris
Vil du være rigtig god til at lave sushi? Her deler kokken Jens Rahbek sin opskrift på sushiris - der helt sikkert bliver en succes!
Læs mere
LAMMESTEG MED SELLERIPURÉ & GEDEOSTKROKETTER
Marcus Bremdal fra det Svenske kokkelandshold præsenterer – en rosastegt lammestegsbøf serveret med krydrede, kogte rødbeder, gedeostkroketter, ristet savoykål, selleripuré samt skysauce.
Læs mere
Global goes Global
Her har vi samlet inspiration og opskrifter fra alle verdens hjørner. God fornøjelse på smagens rejse!
Læs mere
Ovnbagt rødspættefilet med champagnesauce
Gør middagen ekstra lækker med den professionelle kok Marcus Bremdals opskrift på ovnbagt rødspættefilet. Virkelig lækkert!
Læs mere
Melonsalat med fetaost & honning
En forfriskende salat, der passer perfekt som forret inden der skal grilles, eller som friskt tillbehør på sommerbuffeten.
Læs mere
6 frugter du kan grille
Frugt smager bedre med grillstriber! Vi giver dig tips om nogle favoritter, der er perfekte til at smide på grillen.
Læs mere
Hvide asparges med ørredrogn & mandelhollandaise
Lav Sebastian Gibrands førsteklasses forret! Med ingredienser som hvid asparges, ærteskud og spiselige blomster er dette en tallerken som giver skønne forårs vibrationer.
Læs mere
Den professionelle klarer festen
Planlægger du at holde fest i det fri? Gør som den professionelle kok Ludwig Tjörnemo, og sats på en buffet med kolde småretter.
Læs mere
Forårsavl på glas
Forårssmag på glas! Gør som Ludwig Tjörnemo og udnyt forårets første avl i en ny udgave af den klassiske kartoffelsalat.
Læs mere
Salatwraps
Hvorfor ikke servere salaten i form af små, delikate wraps med gravad laks eller roastbeef? Ludwig Tjörnemos forårsagtige opskrift passer perfekt til en frokost i det fri!
Læs mere
Kyllingesandwich med champignon
Verdens bedste sandwich? Ludwig Tjörnemos kyllingesandwich med cremet svampepuré og syrlig saltagurk er en rendyrket kulinarisk fornøjelse!
Læs mere
Aspargessuppe med ramsløg og ærter
Er du på udkig efter en ret, der emmer af forår? Så skal du prøve Ludwig Tjörnemos aspargessuppe med ramsløg og ærter.
Læs mere
Mandelkage med rabarber
Syrlig rabarber, cremet friskostcreme og brunet smør – Ludwig Tjörnemos mandelkage byder på årstidens absolut bedste smage.
Læs mere
Gino med mynte & knuste makroner
Hvad får du hvis du sammensætter ananas og mango med mynte og knuste kagekrummer? Den professionelle kok Marcus Bremdal´s opskrift - drømmeagtige Gino.
Læs mere
Kryddersmør med koriander og lime
Kryddersmør og grillmad er en fantastisk kombination – uanset om der er kød, fisk eller grøntsager på menuen. Her er et smørret tip til alle korianderelskere!
Læs mere
Find det rigtige skærebræt
Gode knive kræver et godt underlag. Men hvilken type skærebræt skal du satse på? Vi præsenterer nogle modeller, du kan vælge imellem – og nogle, du bør undgå.
Læs mere
3 velsmagende grilltilbehør
Glem ikke tilbehøret! Få inspiration til din næste grillfest med to lækre saucer og en sprød agurkesalat.
Læs mere
Knust japansk agurkesalat - Sunomono
En forfriskende, sprød salat med japanske smagsnuancer. Servér den til grillmad eller som en del af et asiatisk koldt bord!
Læs mere
Hjemmelavet bbq-sauce
Dette er den BBQ-sauce, som grillmester Johan Kullberg laver, når han ikke har adgang til sine egne. Alt kan findes i et almindeligt spisekammer!
Læs mere
Green Goddess
En farverig grøn sauce, der passer til alt fra salater til grillretter. Nem at variere efter, hvad du har derhjemme!
Læs mere- Generel inspiration
- Produkttips
- Nyheder
- Inspiration
- Knivguide
- Opskrifter
- Slibeskole
- Vedligeholdelsesråd