Globals 10 populæreste knive

Er du på jagt efter en ny køkkenkniv? Lad dig inspirere af vores top 10 liste! Her har vi samlet Globals 10 mest solgte knivmodeller.
Læs mere
Globals sværvægtere
Det er vigtigt at anvende den rigtige kniv til den rigtige råvare. De grovere råvarer – som fx kød, fjerkræ og rodfrugter – kræver køkkenknive af samme kaliber.
Læs mere
Find det rigtige skærebræt
Gode knive kræver et godt underlag. Men hvilken type skærebræt skal du satse på? Vi præsenterer nogle modeller, du kan vælge imellem – og nogle, du bør undgå.
Læs mere
Hvem er du i køkkenet?
Treretters menu eller take-away? Uanset hvilket niveau du ligger på i din madlavning, har Global de redskaber, der passer til dig. Her får du 24 skarpe tips!
Læs mere
Skarpe bageredskaber
Har du ikke fået øjnene op for Globals skarpe bagesortiment endnu, får du chancen her. Her er fire favoritter, som du bare må have fingrene i.
Læs mere
Kokkelandsholdets julegavetips
Hvad hvis de professionelle selv får lov at bestemme? Lad dig inspirere af det svenske kokkelandsholds julegavetips!
Læs mere
Gibrands knivguide
Det er vigtigt for en kok at vælge den rigtige kniv til opgaven, men synes du nogle gange, at det kniber med at vælge? Sebastian Gibrand gør dig klogere på de mest almindelige knivmodeller.
Læs mere
Skarp borddækning
Gode redskaber løfter madlavningen, men også oplevelsen af maden. Løft middagen til det næste niveau med en skarp opdækning.
Læs mere
Julegavetips fra Sebastian
Overrask amatørkokken med hårde pakker! Sebastian Gibrand foreslår tre julegaver, som du kan lægge under træet i år.
Læs mere
De bedste redskaber til skaldyrsgildet
Med Globals skarpe og handy redskaber kan du nemt sætte kulør på sensommerens bedste fester.
Læs mere
Meet the family
Global, Global Sai og Global Ni. Hvad er egentlig forskellen mellem Globals serier? Her er de egenskaber, der får knivene til at stikke ud.
Læs mere
Hotte grillredskaber fra Global
Vi har samlet alt, hvad du har brug for, for at du kan brillere ved grillen. Se Globals redskaber her!
Læs mere
Gibrands knivguide – Kokkekniven
Vil du vide mere om kokkekniven? Sebastian Gibrand, en af Sveriges bedste kokke, viser dig, hvordan du bruger kniven korrekt, og gennemgår, hvilke råvarer den er velegnet til.
Læs mere
Gibrands knivguide – Skrællekniven
Synes du, det er bøvlet at skrælle løg? Her viser Sebastian Gibrand, en af Sveriges bedste kokke, hvordan du bedst bruger skrællekniven.
Læs mere
Gibrands knivguide - Brødkniven
Skærp dine knivkundskaber med den professionelle kok Sebastian Gibrand! Her giver han dig tips om, hvornår og hvordan du bedst bruger brødkniven.
Læs mere
Gibrands knivguide – Specialknive
Kan du godt lide at skeje lidt ud i din madlavning? Så er det måske på tide at udvide din knivsamling. Her giver Sebastian Gibrand dig et tip om nogle skarpe knivmodeller, som kan være gode at have.
Læs mere
Gibrands knivguide - Grøntsagskniven
For dem, der laver meget vegetarisk mad, er grøntsagshakkeren en rigtig stjerne i knivblokken. Her viser Sebastian Gibrand, hvordan du får mest muligt ud af din kniv.
Læs mere
Gibrands knivguide – Filetkniven
I Gibrands knivguide deler den professionelle kok Sebastian Gibrand ud af sine bedste knivtips. Her lærer du, hvordan du bruger og vælger en filetkniv.
Læs mere- Generel inspiration
- Produkttips
- Nyheder
- Inspiration
- Knivguide
- Opskrifter
- Slibeskole
- Vedligeholdelsesråd