Forårssmag på glas! Gør som Ludwig Tjörnemo og udnyt forårets første avl i en ny udgave af den klassiske kartoffelsalat. Denne blanding af helt friske urter og rodfrugter vil få dine smagsløg til at gå amok.
INGREDIENSER
Kartoffelsalat (4 portioner)
400 g nye kartofler
4 gulerødder
200 g sukkerærter
2 rødløg
4 spsk kapers
8 asparges
6 spsk friskost
2 spsk dijonsennep
3 spsk koldpresset rapsolie
Persille
Sennepsfrø
Flagesalt
SÅDAN GØR DU
Skær gulerødder og asparges i små stykker. Kog dem sammen med nye kartofler i vand tilsat salt. Kog, indtil rodfrugterne er blevet bløde.
Rør friskost og dijonsennep sammen. Smag til med salt og peber efter behag.
Skær rødløg og sukkerærter i tynde skiver. Bland kartofler, gulerødder og asparges sammen med friskostcremen. Bland med rødløg og sukkerærter.
Kom i et glas, og dryp rapsolie over. Kom flagesalt, sennepsfrø og frisk persille på toppen.