Så er du kommet til det rette sted. Her viser den professionelle kok Rebecca Siri, hvilke knive du skal vælge (og undlade) i køkkenet.
Udvalget af køkkenknive er stort, og det kan være svært at vælge den rette kniv. Bare i Globals sortiment findes der over hundrede forskellige knivmodeller. Selvfølgelig kræves der forskellige knive til forskellige råvarer, og jo mere ambitiøs du er i dit køkken, desto større er behovet for specialiserede knive. Men det vigtigste er, at du har et godt grundsortiment fra start. Med fem virkelig gode knive kan du klare de fleste opgaver i køkkenet.
Kig på Rebeccas knivtips - og undgå de mest almindelige knivfejl!
Et skarpt grundsortiment
KOKKEKNIV
Kokkens bedste ven? Ja, det er kokkekniven. En stabil kniv, du kan bruge til næsten alle råvarer, lige fra store salathoveder til kød og grøntsager.
Brødkniven er en lang, smal kniv med tandet klinge. Kniven skærer igennem alle typer brød, lige fra smuldrende rundstykker til rugbrød og surdejsboller.
Vil du være med i Danmarks skarpeste mailklub? Selvfølgelig vil du det. Som medlem modtager du nyhedsbreve med alt fra rabatter og opskrifter til skarpe tips fra Danmarks kokkeelite.
Meny
Det verkar som du använder en gammal webbläsare, vänligen uppdatera till en nyare version för att få optimal upplevelse av vår webbsajt. Vi rekommenderar webbläsaren Google Chrome.
Ladda ner Google Chrome
Cookies på siden
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik, tilpasse indhold og annoncer.
Du kan altid slette gemte cookies i "avancerede indstillinger" i din browser.